En amerikansk fotograf har fotograferet et ukendt par i Yosemite National Park, som han efterlyste på Twitter. Nu har han fundet dem.

Fotografen Matthew Dippel så ved et tilfælde et par midt i et romantisk frieri.

Han skyndte sig derfor at tage sit kamera frem for at forevige øjeblikket, skrev B.T. i sidste uge.

Efterfølgende skyndte han sig hen til stedet for at finde parret, men de var væk, på trods af, at han udspurgte en del mennesker på stedet. Men ingen vidste, hvor de var.

Derfor vendte han sig mod sociale medier, hvor en intens jagt på parret gik ind.

Nu er det så lykkedes at finde parret og give dem billedet, skriver ABC News.

'Opdatering: Jeg fandt dem. Alle sammen, med Charlie Bear og hans forlovede Melissa, det glade par, som var på spidsen og blev forlovet,' indleder fotografen Matthew Dippel et opslag på Twitter.

'Kort fortalt, så fangede jeg det andet frieri, det mere særlige og officielle, som Charlie siger. Kæmpe stort tillykke til jer to. Jeg ville ønske, jeg kunne møde jer i virkeligheden og give jer et kram. Jeg er glad for, at jeg endelig fandt jer og kunne dele dette særlige øjeblik med jer. Tak for at være så seje, måske vil vi en dag endelig mødes i virkeligheden!,' afsluttede han.

Til ABC News fortæller Charlie Bear, at han og hans hustru ikke er på Twitter, men at han tilfældigvis faldt over billedet, da han kiggede en nyhedsorganisations Instagram-profil igennem.

»Vi vandrede ud til Taft (spidsen, red.), og jeg besluttede mig for at overraske Melissa med et nummer to frieri af personlige og meningsfulde årsager. Siden Melissa og jeg elsker at rejse og vandre og være udenfor, ønskede jeg at give hende et episk frieri-billede, og det er sådan, det skete,« siger han til mediet.

Matthew Dippels oprindelige opslag, hvor han efterlyste parret, er på Twitter blevet delt mere end 165.000 gange og er desuden blevet delt på Facebook mere end 20.500 gange.

Her kan du se Matthew Dipples oprindelelige tweet: