Mens du har en kæmpe fest nytårsaften, er årets sidste dag et sandt mareridt for din hund. For de mange firbenede er angste for fyrværkeri og må derfor holdes indendøre eller ligefrem sendes ud af byen, når nytåret skal fejres.

Men kan du og din bedste ven mulighed for at fejre nytåret sammen på Clarion Hotel i Københavns Lufthavn - uden krudt og kanonslag. 'Happy Dog', kalder hotellet tilbuddet til de hårdt prøvede hundeejere - og deres kærledyr.

»Vores ambition er at skabe en magisk oplevelse for alle vores gæster, og det er uanset om de går på to eller fire ben. Idéen med Happy Dog har overskredet alle vores forventninger, og særligt på sociale medier
kan vi se succesen med et hav af sjove og festlige billeder fra glade hundeejere. Det er første gang, vi lancerer Happy Dog i Danmark, og vi håber, at det vil være et fristende tilbud for mange danske hundeejere,« siger Miri Sumiq, hoteldirektør, Clarion Hotel Copenhagen Airport i en pressemeddelelse.

Foto: Clarion Hotel
Vis mere

Hotellets værelser er godt lydisoleret, så hundene ikke bliver udsat for de mange høje brag, som skræmmer livet af dem. For at gøre aftenen festlig for de firbenede, får de legetøj og en såkaldt doggy bag at hygge sig med, mens ejerne nyder nytårsmenuen og den obligatoriske champagne.

'Happy Dog' er allerede en stor succes på lufthavnshotellet Clarion Arlanda i Sverige, hvor over 370 hunde i 2016 fejrede nytåret og i dejlig stilhed.

Foto: Clarion Hotel
Vis mere