Se lige billedet herunder af et par i hed omfavnelse. Det er nærmest som om, billedet bliver mere og mere forvirrende, jo længere, man kigger på det.

Hvordan er det dog, de står? Og hvad er hans, og hvad er hendes krop? Hvad sker der for benene?

Billedet har floreret på nettet et stykke tid, men da Reddit-brugeren Blood_Reaper lagde det op tirsdag, gik det for alvor amok.

'Det gør ondt i min hjerne...,' skrev Blood_Reaper om billedet, og brugeren er tydeligvis ikke ene om at have den opfattelse.

Næsten 1,5 millioner har set billedet på bare én dag, og flere fortvivlede brugere river sig i håret efter at have nærstuderet billedet.

Artiklen fortsætter under billedet.

(Foto: Imgur)
(Foto: Imgur)
Vis mere

'Jeg bryder mig ikke om det... Det for driller min hjerne for meget,' skriver en bruger.

Andre er overbeviste om, at der er blevet leget lige lovlig meget med fotoredigeringsprogrammet Photoshop.

Men det er ikke tilfældet.

Kan du få billedet til at give mening?

Her kommer løsningen.

'Fyren, som står med ryggen til, har rent faktisk shorts på, som er i to farver. De er hvide og mørkeblå (sorte? grønne?). Den hvide del af shortsene passer perfekt med pigens ben og får det til at se ud som om, hun har hvide bukser på. Men i virkeligheden kan man ikke se noget af hendes nedre beklædning,' forklarer Reddit-brugeren Musicmonk84 i en kommentar.

Helt uvidende åbner Musicmonk84 imidlertid for en helt ny debat: Hvilken farve har de shorts så? Den slags har tidligere fået nettet til at koge fuldstændig over. Hvem husker ikke de ophedede diskussioner om, hvilken farve denne kjole har.

Men vi parkerer debatten om shortsenes farve i denne omgang, for billedet i sig selv har allerede fået hjerner verden over til at komme på overarbejde.