Hannah Gregory fra Sheffield i England gør meget ud af at ligne en dukke. Men hendes udseende har også skabt problemer for den 22-årige unge kvinde.

Selv om hun får meget opmærksomhed på grund af sit udseende, så har det ikke altid været let:

»Jeg var meget genert og selvbevidst omkring mit udseende. Jeg troede, at jeg var grim og ranglet,« siger hun omkring barndommen ifølge the Mirror.

Hannah Gregory.
Hannah Gregory.
Vis mere

Men da hun startede på universitetet i Sheffield, begyndte folk at spørge ind til Hannah Gregorys udseende, og hvorfor hun lignede en dukke:

»Jeg lignede og levede som en dukke i et stykke tid, men det var aldrig gået op for mig, at jeg rent faktisk lignede en. Det gjorde mig så glad,« siger hun.

Hannah Gregory, der har over 18.000 følgere på Instagram, får dog også en masse uønsket opmærksomhed, når hun begiver sig ud ad døren.

»Folk griner af mig og råber ukvemsord efter mig. Min familie kan ikke lide at være sammen med mig i offentligheden, fordi de hader at se folk være onde ved mig.«

Hannah Gregory.
Hannah Gregory.
Vis mere

Selv om det er ubehageligt at blive råbt efter på gaden, så er hun i det store hele glad.

»Jeg føler mig glad og nuttet, når jeg er en 'dukke'. Og når folk råber Barbie efter mig på gaden, så tager jeg det som et kompliment. Det gør mig stolt, når jeg bliver kaldt for en menneskelig Barbie-dukke,« siger Hannah Gregory, der læser Korea-studier på universitetet.

Den 22-årige kvinde har også problemer med at finde en kæreste. Hun fortæller, at det modsatte køn kun er interesseret i hende på grund af hendes udseende. Hun bruger lang tid om morgenen på at finde det rette outfit, hun bruger specielle kontaktlinser, så det ligner hun har dukke-øjne. Men derudover gør Hannah Gregory ikke noget for at ligne en dukke, hævder hun.