Med sin skæve vokal, en sombrero og et falsk overskæg har danske Razi Irawani været med til at genoplive en gammel klassiker fra 90erne – Cotton-Eye Joe med Rednex.

For Razi har med sin skøre version af den ellers vilde sang skabt en decideret viral trend, der går under navnet Gedagedigedagedago.

Et navn, der lyder skørt, men som skal læses på den skøre måde danskeren synger Cotton Eye-Joe på i sin virale video, som du kan høre nedenfor.

Kort tid efter Razi lagde sin video op på de sociale medier har andre content creators taget hans version af sangen og puttet den i deres egne videoer. Og som ringe i vandet er antallet af Gedagedigedagedago-videoer eksploderet på de sociale medier. 

Du kan et se eksempel længere nede i artiklen.

Trenden er faktisk blevet så stor, at Rednex, bandet der lavede den originale Cotton Eye Joe-sang, har udsendt en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at den nu 20 år gamle sang slår verdensrekorder i øjeblikket.

'Gedagedigedagedago har ramt tre milliarder views på bare 26 dage. Det er 28 gange så meget som den mest sete musikvideo på YouTube, 13 gange mere end den mest streamede sang på Spotify og dobbelt så højt som den mest sete artist i verden, Alka Yagnik,' skriver det svenske band i en pressemeddelelse.

Det er altså det totale antal views på YouTube, der har Cotton Eye-Joe i sig, som det svenske band tæller sammen her. 

'Med tre milliarder views på 26 dage tager vi en verdensrekord! Tror du, du kan slå os? Så vis os dine statistikker,' kommenterer bandmedlemmet Pervis the Palergator på de vilde tal.

I Pressemeddelelsen glemmer svenskerne dog ikke at nævne den danske musiker, som startede det hele.

'Oprindeligt startede vanviddet med den danske sanger Razi Irawani, hvis skæve vokal af Cotton Eye-Joe fik 28 millioner views på TikTok,' skriver Rednex i pressemeddelelsen.

Og det tilfældige samarbejde stopper faktisk ikke dér.

For på Instagram skriver den danske musiker, at en officiel version med ham og Rednex officielt bliver udgivet 10. maj i år.