Jelling Festival er denne weekend i fuld gang.

Men da B.T.s journalist på festivalens åbningsdag torsdag gik rundt og interviewede blandt de knap 40.000 gæster, fik han også stukket mikrofonen i hovedet på nogen, der ikke kun var gæster.

Se selv brøleren i videoen øverst i artiklen.

Hvordan kan det være, at I er taget herover?

»Vi skal spille derinde,« lyder det overraskende svar, mens der bliver peget om på Teltscenen bag B.T.s forlegne journalist.

Det viste sig nemlig at være to ud af fire bandmedlemmer fra det fremadstormende band Blæst – der har haft store hits som 'Juice' og 'Sover du nu' og som til sommer åbner Orange Scene på Roskilde Festival – som B.T. havde fået fat i.

For de fleste bands bliver jo gerne kendetegnet af deres forsanger.

Så da Blæst-trommeslager Lauge Kjærulf og -guitarist Anders Bondo var uden ledsagelse af forsanger Fernanda Rosa, men i stedet af kammeraten Carl, kom B.T.s musikanmelder Kristian Dam Nygaard til kort.

Dog fik han også endelig afklaret, hvordan Blæst selv udtaler deres tvetydige navn – hvilket du ligeledes kan få svaret på i videoen øverst i artiklen.

Blæst består desuden også af bassist Valentin Buchwald.

»Jeg glæder mig til at se dem åbne Orange Scene,« lyder det kortfattet – og med et grin – til slut om brøleren fra B.T.s anmelder.