Et dejligt familiebillede, hvor Leonardo DiCaprios mor og far løfter den lille dreng - og kommende Hollywood-superstjerne - op i luften skaber vild debat på Facebook i disse dage.

'History in Pictures' lagde billedet på deres Facebook-væg blot to dage efter at Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio vandt en Oscar, men hverken den længe ventede statuette eller baby-DiCaprios nuttethedsfaktor er årsagen til at billedet er gået viralt med over 13.000 delinger, 100.000 'likes' og flere end 7.000 kommentarer.

Det skyldes derimod... at DiCaprios mor Irmelin DiCaprio har hår under armene på billedet, som stammer fra 1976.

Artiklen fortsætter under billedet.

Flere mandlige brugere har skrevet, at det efter deres mening er ulækkert og usoigneret, og det har ført til en sand storm af kommentarer fra både mænd og kvinder, som går i rette med det stereotype syn på kvindekroppen, som denne holdning efter deres mening giver udtryk for.

»Da jeg så dette (billedet, red.) tænkte jeg 'Wow, den lille gut har lige vundet en Oscar. Hans forældre må være ekstremt stolte.' Og ikke 'Gud, hans mor barberede sig ikke under armene i en tid, hvor kvinder ikke barberede deres kønsbehåring',« skriver Sara Maccini.

Kommentaren har fået mere end 8.800 'synes godt om'-tilkendegivelser.

»Det er ret sjovt. Jeg er en del af en generation, som ønsker at 'frigive brystvorten', men flipper helt ud, når en kvinde har hår under armene,« skriver Trisha Dowd i en kommentar, som også har høstet flere tusinder 'likes'.

Flere kvinder har valgt at dele billeder af deres egne ubarberede armhuler for at vise deres solidaritet med Irmelin DiCaprio - og den naturlige kvindekrop.

Irmelin og George DiCaprio blev skilt for mange år siden, men de var naturligvis begge til stede, da deres søn endelig modtog en Oscar for bedste mandlige hovedrolle for sin præstation i filmen 'The Revenant'.

Irmelin DiCaprio har endnu ikke kommenteret den ophedede debat om hendes behårede armhuler, men flere tusinder andre har taget hende i forsvar - meget passende netop på Kvindernes Internationale Kampdag.