En otteårig dreng er med raketfart på vej mod stjernerne.

Han elsker legetøj og anmelder det på YouTube, hvor 17 millioner mennesker følger med. Det har han tjent 22 millioner dollar – svarende til næsten 145 millioner kroner - på. Alene på ét år.

Drengen hedder Ryan og deler med sine forældres hjælp en video flere gange om ugen, skriver Forbes, som har udarbejdet listen over bedst indtjenende YouTube-stjerner.

Men hvorfor er den lille dreng så populær?

NBC har spurgt ham, og svaret er enkelt:

»Fordi jeg er underholdende, og jeg er sjov,« siger Ryan.

Forbes' opgørelse viser, at Ryan tjener 150 millioner kroner, hvoraf 6,5 millioner kroner er fra sponsorerede indlæg.

Resten kommer fra reklamevisninger i begyndelsen af videoerne.

Men de mange penge er kun tjent, fordi Ryans videoer, som han har delt siden 2015, er blevet set i alt 26 milliarder gange, og fordi han bliver fulgt af 17,3 millioner mennesker verden over.

Generelt bliver der tjent rigtig mange penge på YouTube.

På andenpladsen over bedst indtjenende finder vi Jake Paul, som ligesom sin bror Logan Paul er et YouTube-fænomen.

Men mens Jake Paul tjente hele 141 millioner kroner fra juni 2017 til juni 2018, viser brorens indtjening tydeligt, at han har haft et hårdt år.

Han er nemlig røget seks pladser ned og ligger nu 'kun' på en 10.-plads over mest indtjenende YouTube-stjerner med en årsløn på 95 millioner kroner.

Logan Paul blev fjernet som såkaldt 'premium-indhold' på YouTube, efter han delte en meget omdiskuteret video, hvor han gik rundt i en japansk selvmordsskov og filmede en person, der havde begået selvmord, mens han selv og hans venner gjorde grin med personen.

Ved at fjerne Logan Paul som premium-indhold fjernede man en reklame inden selve videoen, som man ikke kan springe over – og som derfor er mere værd, og det viser sig på bundlinjen.

Derudover var mange fans også utilfredse med den japanske video, og derfor har han også mistet mange følgere.