Sengetider er og bliver et ømtåleligt emne forældre og børn imellem. De små vil gerne blive oppe, 'for det må vennerne eller de større søskende jo', og det fører tit til skrig og skrål, når den lille får besked på, at nu er det altså sengetid.

Men seks-årige Tia valgte en helt anden - og snedig - måde at få sin vilje trumfet igennem på. Hun talte til de voksne på de voksnes eget sprog.

Det skriver flere engelske medier så som Metro og The Sun.

Hun forfattede simpelthen en mødeinvitation på samme måde, som en velstruktureret arbejdsplads ville gøre:

»Til: mor og far

Fra: Tia

Re: Sengetid

Jeg vil gerne mødes med jer for at diskutere en ændring af min sengetid. Lad mig venligst høre, hvornår vi kan mødes.« skrev Tia i sin note.

Noten er mange år gammel, men er først nu gået viralt. Tias kæreste fandt den ved et tilfælde, da han hjemme hos svigerforældrene bladrede igennem hendes 'børnenes bog'. Han kunne slet ikke stå for noten og endte med at dele et billede af den på Imgur under overskriften 'Min kæreste var lidt formel som barn'.

»Jeg syntes, det var rent guld,« forklarer kæresten (Sionn3039) på Reddit.

På blot to dage er den søde note er blevet set over 800.000 gange på det sociale medie. Nogle betvivler dog notens validitet, men ifølge kæresten er den '100 % ægte'.

Mange andre brugere har efter at have set Tias diplomatiske mesterstykke valgt at dele deres egne forsøg på at virke umådeligt voksne i kommunikationen med forældrene.

»Jeg plejede at udforme kontrakter, som mine forældre skulle underskrive, nogle gange med ændringsforslag. Min mor husker det som værende 'virkelig, virkelig irriterende',« skriver en bruger.

»Da jeg var 12 tilbød min far mig betaling for at hjælpe ham med at bringe orden i sine papirer. Han var ikke hjemme den efterfølgende uge, så jeg sendte ham en regning og efterfølgende en rykker,« skriver en anden.

Historien fortæller ikke noget om, hvorvidt Tias forældre indvilligede i at holde mødet - og hvad hun i givet fald fik ud af det.

Andre læser også