Britiske Kimberley Williams glædede sig til at vise sine lækre og spritnye Puma-tights frem i træningscenteret, så hun hoppede allerede i dem derhjemme. På sin vej hen til træningscenteret undrede hun sig over, at folk gloede på hende, men det var først, da hun varmede op før træningen, at hun blev gjort opmærksom på den pinlige årsag, som nu får hende til at rase mod Puma.

’Da jeg bøjede mig for at strække mine ben ud, sagde min ven chokeret; ’Kim, jeg kan se din bagdel,’ skriver Kimberley Williams ifølge The Sun i et opslag på Pumas Facebook-side.

Efter at vennen gjorde hende opmærksom på, at de nye tights var gennemsigtige, kiggede 27-årige Kimberley Williams fra London sig i spejlet - og fik syn for sagen. Der var ikke meget overladt til fantasien, som Kimberley Williams dokumenterede med dette billede.

Kimberly Williams blev chokeret, da hun opdagede, at hendes spritnye Puma-tights var lige til at se igennem. Vis mere

Det gjorde hende både chokeret og vred.

'Hvordan kan det her ske for mig, tænkte jeg. Er Puma ude på at ydmyge mig?', skriver hun i opslaget på Pumas Facebook-side.

Hun undrer sig over, hvordan det velansete sports-brand kan sende sportstights på markedet uden at have opdaget, at de er gennemsigtige og efterlyser, hvad hun kalder en 'numse-test'.

LÆS OGSÅ: Denise troede, der var dug på græsset: Da hun gik ud i haven, fik hun et chok

Puma har ifølge The Sun endnu ikke svaret på Kimberley Williams' henvendelse. De er heller ikke vendt tilbage på The Suns egne henvendelser.

Kimberley Williams har ikke brugt de gennemsigtige tights, siden hun til sin store overraskelse opdagede, at de var gennemsigtige. Idet de blev købt på udsalg, kan hun ikke få dem byttet.

Herunder kan du se hele Kimberley Williams opslag på Pumas Facebook-side.