Denis Lund Jensen var 16 år, da hans far døde. Men grundet 'splid i familien' fik faderen aldrig en gravsten, som den i dag 23-årige søn kunne besøge.

'Jeg har haft det enormt svært og faktisk grædt over, at der ikke er en sten på,' skriver Denis Lund Jensen i et Facebook-opslag, der lynhurtigt er gået viralt.

Til BT uddyber dem 23-årige, at der var tale om familiemedlemmer, som var i så stor sorg over hans fars død, at de ikke kunne overskue at skaffe en sten til gravstedet.

Derfor har der i mere end seks år været tomt i det lille felt på kirkegården i Møgeltønder i Sønderjylland.

Indtil nu.

For i forbindelse med Denis Lund Jensens fødselsdag i oktober tog hans to allerbedste kammerater pludselig fusen på ham og gav ham en fødselsdagsgave, han aldrig vil glemme.

'Jeg har siden min fødselsdag her d 10 oktober, fået afvide at jeg ville få en rigtig stor gave men jeg ikke måtte vide hvad den var! Igår henter Dennis (en af Denis' bedste venner, red.) mig hjemme hos mig, jeg får en trøje hen over hovedet og bliver 'bortført' jeg har selvfølgelig en masse tanker om hvad det kan være, og jeg er samtidig rigtig nervøs, for sådan noget har jeg aldrig prøvet før,' skriver Denis Lund Jensen i sit opslag, som er flankeret af en video, hvor hele hændelsen er blevet foreviget.

Her ser man en kæk Denis Lund Jensen blive ført ind på kirkegården med hovedtelefoner i ørene og en trøje over hovedet, mens han kune kan gætte på, hvad der venter ham.

Den unge mand er overbevist om, at drengene vil smide ham i vandet eller genere ham på anden vis, så overraskelsen er stor, da det går op for ham, at de har placeret en gravsten med faderens navn og teksten 'I hjertet gemt, men aldrig glemt' på det gamle gravsted.

Det hjertevarme øjeblik, hvor Denis Lund Jensens knækker sammen over overraskelsen er i skrivende stund blevet delt mere end 2000 gange, har fået svimlende 28.000 reaktioner og er set af knap 850.000 mennesker.

Se videoen over artiklen.

Til BT fortæller Denis Lund Jensen, at det var hans venner Dennis og Mathias, der selv tog initiativet til gravstenen og bestilte den til deres ven, fordi de vidste, at det var hans allerstørste ønske.

Derfor har han delt sin historie med hele Danmark, fordi 'Verden skal vide, hvor gode kammerater, jeg har', fortæller han.

»Jeg er tit derude i Møgeltønder, hvor begge mine forældre ligger begravet på hver deres sted, for at besøge dem. Men da der ikke var en sten ved min far, har jeg haft rigtig svært ved at komme ud med mine følelser på gravstedet. Men det kan jeg nu takket være de bedste kammerater i verden,« siger Denis Lund Jensen.