23-årige Bailey Gibson fra USA vil som flere andre kvinder sælge sin mødom til højestbydende - men hun adskiller sig alligevel på et bestemt punkt fra mange, der tidligere har gjort som hende.

For Bailey Gibson har nu sat en nedre grænse for, hvad de potentielle købere kan få hendes 'første gang' for. Og det er ikke småpenge.

»Jeg vil have ti millioner (dollar, red.),« siger Bailey Gibson til News.com.au og tilføjer:

»Jeg sælger noget, som jeg kun kan sælge en gang, og det er det mest intime af alle de ting, man kan sælge. For mig vil det være kriminelt at opgive min uskyld for mindre. Jeg er det værd, og manden, jeg mister min renhed til, bliver en, der forstår de sande værdi af min uberørte kvindelighed.«

Det er via bordellet Moonlite Bunny Ranch, den 23-årige amerikaner har valgt at bortauktionere sin mødom - hvis altså buddet bliver højt nok. I øjeblikket er der langt op til de 10 millioner dollar eller 60 millioner kroner, Bailey Gibson forlanger. Det højeste bud lyder i skrivende stund på lidt over 7 millioner kroner. Men den særprægede auktion slutter først til september, så hvem ved.

I bestræbelserne på at få prisen presset op har Bailey Gibson været forbi en læge, som efter at have undersøgt hende garanterer, at hun skam stadig er jomfru.

Skulle buddet komme op på de 60 millioner kroner, skal Bailey Gibson dog aflevere halvdelen af pengene til bordellet, som står for alt det praktiske.

Andre kvinder har tjent en mindre formue på lignende auktioner. Rumænske Aleexandra Khefren tjente således 6,3 millioner kroner på at sælge sin mødom, mens 19-årige Giselle fra USA fik 18 millioner kroner for det samme.

Men det er de rene peanuts ved siden af, hvad Bailey Gibson mener, at hun er værd.


Har du hørt ugens nye afsnit af vores podcast 'Vi elsker clickbait'? Download det gratis i iTunes eller lyt med her: