Ben, der forvirrer, skjulte leoparder og seksuelle insinuationer.

Det er blandt de ting, der forvirrede og 'hittede' på internettet i 2016. Her kommer en række af de ting, som fik folk til at gruble og grine.

1. Donald Trump eller fugl med flot frisure?
Her ses fuglen, der blev sammenlignet med Donald Trump.
Her ses fuglen, der blev sammenlignet med Donald Trump. Foto: CHINA STRINGER NETWORK
Vis mere

Der er flere, som mener, at fuglen foroven deler samme hårpragt som den amerikanske præsident Donald Trump. Den tilhører dog ikke racen homo sapiens, men derimod er det en guldfasan, der lever i Hangzhou Safari Park i Kina.

2. Prægtig bygning
'Spire London' set fra oven.
'Spire London' set fra oven. Foto: Greenland Group
Vis mere

'The Spire London' kommer med sine 235 højdemeter formentlig til at blive den højeste beboelsesejendom i det vestlige Europa, når den står færdig i 2020. Men det var nu ikke derfor, at den fik folks opmærksomhed.

Detaljen er dog ikke til at se fra gadeplan. Se billedet her, der stammer fra arkitekttegningen, fra oven. Man kunne måske bruge ordet 'fallos'.

3. Blanke ben

Foto: Instagram: leonardhoespams
Vis mere

Ved første øjekast ligner det et sæt meget blanke ben. Men når man først ved, hvad den rigtige årsag er, så er det svært at genskabe det billede.

Billedet, der stammer fra instagram-profilen leonardhoespams, viser et sæt ben, hvor der er hvid maling på.

4. Elektrisk tissemand

Foto: Den Blå Planet
Vis mere

Der er nogle, som måske ville mene, at en ål ikke ligefrem er det smukkeste dyr, der lever i vandet.

Ikke desto mindre fik en elektrisk ål fra Den Blå Planet masser af opmærksomhed på de sociale medier i november, da den dukkede op i en pænt flatterende stilling. Og du kan vel godt se, hvorfor?

5. Hjulene på bussen drejer rundt, rundt, rundt..

Foto: National Geographic
Vis mere

I februar blev dette billede delt flittigt på de sociale medier. Det, som undrede folk, var, at de ikke kunne finde ud, hvilken vej bussen kørte. Hvis du har svært ved at regne ud, hvilken vej bussen kører, kan du læse mere om det ved at klikke her.

6. HVOR ER TELEFONEN?

2016 var også året, hvor folk helt havde glemt, hvordan det var at finde Holger. Skjulte ting på billeder hittede stort. Denne her er måske ekstra tricky. Du skal lede efter en smartphone. Hvis du ikke kan finde den, kan du få et par ledetråde ved at klikke her.

7.  Er det ikke bare en mur?

Mere en 200.000 personer har 'liket', kommenteret eller delt dette billede. Umiddelbart ligner det bare en mur, men når du først har set, hvad der gemmer sig, så kan du slet ikke forstå, hvorfor du første troede, at der ikke gemte sig noget. Hvis du ikke selv kan finde det, så læs om 'løsningen' ved at klikke her.

8. Én, to, mange!

To, tre, fire, seks, otte? Buddene var mange, og folk kunne tilsyneladende ikke blive helt enige om, hvor mange mennesker, der var på et Instagram-billede, der er blevet delt af fotografen Tiziana Vergari.

Svaret får du her.

9. De der ben ser lidt underlige ud

(Foto: Imgur)
(Foto: Imgur)
Vis mere

Har du også revet dig selv i håret over dette billede? Det er måske forståeligt nok. Et umiddelbart normalt foto lige indtil man får øje på parrets ben, der ser lidt spøjse ud. Læs mere ved at klikke her, hvis du ikke selv har regnet den ud.

10. Undskyld mig, men man kan se din numse.

Foto: Imgur.
Foto: Imgur.
Vis mere

Dette foto er blevet delt mere end 80.000 gange. Her har kameraet fanget noget, som i første øjekast ligner en bar numse.

I virkeligheden var det bare en albue.

11. Din mor

Foto: Privatfoto - Twitter: @kaylan_17
Vis mere

Det sidste billede er nok mere et finurligt billede end en decideret optisk illusion. Her ses en mor med sine to døtre. Problemet er bare, at folk havde meget svært ved at se, hvem der var hvem.

Det udløste i øvrigt en række andre sjove forsøg på at genskabe billedet i mere eller mindre vellykkede forsøg.