Den engelske teenager troede ikke sine egne øjne, da maden blev serveret.

Veganisme bliver mere og mere udbredt i Nordeuropa, men når man som veganer drager sydpå, kan der være langt mellem de kulinariske oplevelser.

Det mærkede 19-årige Georgina Jarvis på egen mave under et restaurantbesøg på en familieferie i den sydspanske by Fuengirola nær Malaga.

Selv om restauranten slog sig op på at være veganervenlig, skulle der nemlig vise sig at være meget lidt opfindsomhed, når det kom til at servere mad uden animalske produkter i.

Det fortæller Georginas 17-årige lillesøster, Gabby, til avisen Mirror.

»Georgina bestilte oprindeligt en vegetarpizza uden ost, men tjenerne kom kort efter og fortalte os, at der var æg i og hun skulle kigge på salaterne«, siger hun.

Som sagt, så gjort, og Georgina bestilte en stor salat.

»Da den dukkede op, delte Georgina og jeg et akavet blik, og jeg kunne ikke lade være med at grine, siger Gabbie Jarvis til Mirror.

Salaten bestod nemlig, som man kan se på billedet herunder, udelukkende af rå løg og tomat. Velbekomme.

Det er dog lykkedes for familien at finde et bedre spisested, og søndag kunne Gabbie lægge et noget mere indbydende madbillede på Twitter på søsterens vegne.

I øvrigt oplyser søsteren, at Gerorgina Jarvis spiste sin tomat/løg-salat op som en artig pige.