Hvis man tager til Rusland, skal man forberede sig på en del.

Selvom landet ikke ligger så langt fra de danske strande, er det et helt specielt land, hvor man for eksempel godt kan tage en bjørn med på bar. Ja, du læste rigtigt. Vi har samlet 13 fascinerende grunde til at tage et smut forbi 'den russiske bjørn' i øst.

Den brune bjørn er en attraktion i sig selv, og det lader til, at russerne har et yderst kærligt forhold til den store bamse. Faktisk så kærligt, at den får lov til at komme med på værtshus. Ja, den er tilsyneladende god nok.

Russerne er nogle hårdføre starutter. De er ikke blege for at tage en tur i cabrioletten med nedrullet kaleche midt i januar - bare for at vise, at de har råd til det. Altså dem der har råd til det.

Ja, russerne har et tæt forhold til bjørne. Her er det en helt almindelig vinterdag, hvor en mand fisker - og en anden mand 'bjørner' den.

Hvis du tror, at danskerne har et tæt forhold til øl, så tag til Rusland og tjek deres forhold til vodka. Vi ved ikke, om den gamle dame er faldet om af druk eller død. Men hun holder i hvert fald fast i flasken.

Rusland er og bliver et land, hvor man elsker at feste.

Toiletter findes i alle mulige afskygninger i hele verden. I Rusland har man taget skridtet videre og designet et toilet med indbygget håndvask/bidé/skyl. Hvad gør man ikke for at spare tid og plads?

Russerne er også et folk, hvor der er plads til de fleste (undtagen homoseksuelle og en række minoriteter). Det vil sige, at du sagtens kan gå i børnehaveklasse, selvom du er en stor mand med hår på ryggen. Se dét kan man kalde inklusion.

Legepladser i Rusland er bare lidt mere actionpacked. Drop alle tanker om at lande i en blød sandkasse. I Rusland er det bare ud over rampen. Og så tager man de tæv, man nu engang får - i Rusland

De er ret vilde med huller i Rusland. Hvis du vil opleve de berømte jordfaldshuller, er Rusland the place to be. Og du behøver ikke at stresse. Det kan godt tage lidt tid, inden de bliver repareret.

Et ganske almindeligt trekantsdrama i Rusland.

Igors far havde ikke plads i bilen. Han skulle måske køre bjørnen på værtsus? Igor var i hvert fald glad. Han fik nemlig den vildeste entré foran skolens hovedindgang den dag.

De russiske soldater kan (som de fleste soldater) godt lide at kigge på kvinder. Derfor er det nærliggende at svinge tanken et smut forbi stranden og se på bikinibabes. I Danmark havde livredderen nok hejst en form for advarselsflag.

Alene dette billede er grund nok til at besøge Rusland.

Billeder via imgur og Izismile.