Stjerner er der flere af til vinter-OL i Pyeongchang. Alligevel er der ikke mange så store som den amerikanske skiløber Lindsey Vonn, der skal i aktion i den kommende uge.

Og som led i forberedelserne sparrer den amerikanske stjerne særligt med sine mandlige kollegaer, der for første gang kører på samme bane som kvinderne.

»For mig bliver det vigtigt at snakke med udøvere som Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud. Jeg vil høre, om der er forskellige perspektiver på linjen, hvordan sneen føles, og hvor de mener, at der er kritiske punkter. Ofte har mænd et andet syn på det end kvinder, og jeg kan lide at snakke med dem og høre, hvad de synes,« siger Lindsey Vonn ifølge NRK.

Læs også: OL-helt tæt på at dø efter brutalt uheld sidste år: Se billedet, der går verden rundt

Men selvom skiløberen får snakket med de mandlige udøvere, er det udelukende skiløb, der er fokus på. Et par dage før OL blev skudt i gang kommenterede hun nemlig på, hvorfor hun i øjeblikket er uden en kæreste.

»Jeg er single, fordi jeg kun har øjnene på OL,« skriver hun på sin Twitter-profil som svar på talkshow-værten Jimmy Fallons tweet.

Læs også: Sensationel skøjteprinsesse fortryller alle: Laver bedste score nogensinde!

Den 33-årige amerikaner har været single siden november, men har tidligere datet flere prominente sportsfolk. Senest dannede hun par med Kenan Smith, der er assistenttræner i NFL-klubben Los Angeles Rams, og fra 2013 til 2015 var hun kærester med golf-legenden Tiger Woods. Et forhold, hun kommenterede på tilbage i januar.

»Jeg var forelsket. Jeg elskede ham, og vi er stadig venner. Nogle gange ville jeg have ønsket, han havde lyttet lidt mere til mig, men han er meget stædig, og han kan godt lide at gå sin egen vej. Jeg håber, at hans comeback holder, og at han kommer til at vinde turneringer igen,« fortalte hun til Sports Illustrated.

Lindsey Vonn har en enkelt OL-guldmedalje på CV’et, da hun tilbage i 2010 i Vancouver vandt kvindernes styrtløb, men hun var til gengæld ikke med ved det seneste vinter-OL i Sochi på grund af en knæskade.

Den amerikanske skistjerne skal for første gang i aktion ved OL 17. februar i disciplinen Super-G, inden hun 23. februar kører den kombinerede konkurrence med styrtløb og slalom.