I februar kaldte de sig officielt for kærester.

Og nu kan den danske skiløber, Laila Friis-Salling og kæresten Mads Madsen skrive endnu et stort kapitel ind i deres 2019-historie.

Parret skal nemlig være forældre til maj. Det afslører de begge i et opslag på Instagram, som kan ses i bunden af artiklen.

»Det er jo det vildeste. Det er dejligt at endelig kunne sige det. Vi har haft lyst til at sige det i så lang tid. Vi er mega glade og spændte,« fortæller den kommende mor til Se og Hør.

Derudover skrev 34-årige Laila Friis-Salling, der sidste år var med i 'Vild med dans' på sin story, at alt går som det skal.

'Baby er sund og rask. Forældre til maj!!!' lød det torsdag fra skistjernen, som begyndte at date Mads Madsen, der arbejder som skuespiller, i december sidste år.

Faktisk var det TV 2-programmet, der var med til at føre parret sammen, for Mads Madsen har tidligere fortalt, hvordan han så skiløberen i fjernsynet og tænkte, hun så sød ud.

Efterfølgende prøvede han at række ud til hende, og det lykkedes altså for ham i høj grad.

Laila Friis- Salling og Morten Kjeldgaard dansede sammen under sidste års 'Vild med dans'.
Laila Friis- Salling og Morten Kjeldgaard dansede sammen under sidste års 'Vild med dans'. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Laila Friis-Salling, der repræsenterede Danmark ved vinter OL i 2018, er ikke kun dansk. Hun er også fra Grønland, hvor hun er født og opvokset.

De sidste år har hun dog boet i Aalborg, mens 27-årige Mads Madsen har boet i København, og de har derfor pendlet en del frem og tilbage.

Udover at være skiløber kan Laila Friis-Salling kalde sig milliardær-arving.

Hun er nemlig datter af hovedaktionæren i Polar Seafood Greenland, Jens Salling, som i 2016 blev vurderet af Berlingske Business til at have en formue på omkring 1,4 milliarder.