Hold jer inden døre af hensyn til jeres egen sikkerhed.

Sådan lyder opfordringen fra de lokale myndigheder i kystbyen Gangneung, som er vært for de indendørs arrangementer til vinter-OL i Sydkorea.

Der er tale om kraftige vindstød, som har truet med at vælte store teltkonstruktioner i OL-parken, hvor medier, tilskuere og atleter opholder sig.

Derfor var arbejdere onsdag eftermiddag i gang med at demontere teltene.

Eurosport-reporter Signe Vadgaard tager seerne eksklusivt med bag kulisserne under OL, hvor hun viser journalisternes daglige kamp mod tiden, tilskuerne og vagter. Se indslaget over artiklen

Teltet var lige blæst væk på grund af kraftige vindstød. Vis mere

Ifølge ESPN brugte frivillige megafoner til at sprede den vigtige meddelelse så hurtigt som muligt.

Mange mennesker stod i kø for at komme ind i Samsung-bygningen tæt på ishockey-arenaen. Opfordringen blev givet både på engelsk og koreansk.

Et telt, hvor pressen opholdt sig, blev også lukket på grund af kraftige vindstød. Det skete lige inden ishockeykampen for kvinder mellem Japan og Korea.

»Vi må bede dig om at forlade stedet og komme ind i arenaen, hvis tingene bliver værre. Det er til deres egen sikkerhed, hvis ting blæser i stykker,« siger en presseansvarlig til det norske medie Dagbladet.

Den olympiske park i Gangneung forventes at forblive lukket resten af dagen.

Også sportsligt får vejret betydning. På grund af for stærk vind bliver kvindernes 15 km skiskydning udskudt til torsdag, hvor også mændene skal i aktion.

 

Se også