Hvis Julie Berthelsen ryger ud, håber hun på at tage sin kæreste med til undervisning hos sin dansepartner.

Da fredagens afsnit af Vild med dans løb over de danske tv-skærme, sad hjertet helt oppe i halsen på sangeren Julie Berthelsen og hendes professionelle dansepartner, Marc Mariboe Christensen.

De var nemlig det tredjesidste par, der stod tilbage på dansegulvet, inden deres navne blev kaldt op, og det blev bestemt, at sangeren Thomas Buttenschøn og Mie Moltke skulle møde tv-kokken Gorm Wisweh og Sofie Kruuse i en omdans.

»Det er ubeskriveligt at stå der. Vi stod der jo også sidste fredag, og jeg tænkte faktisk, det ikke var fair,« siger Julie Berthelsen og fortsætter:

»Man gennemgår lige dansen igen og tænker, om man har fået kradset skoene, så de er klar til en omdans. Man går helt i knæ, når man så hører sit eget navn,« siger en lettet Julie Berthelsen.

Men selv om danseeventyret altså fortsætter for Julie Berthelsen og Marc Mariboe Christensen, så håber de på, at det kan fortsætte, uanset hvor langt de må nå i det populære danseprogram.

Der er blot én forhindring, og det er Julies kæreste, Minik Dahl Høegh. Han er nemlig ikke helt indstillet på at skulle lære at danse.

»Jeg har tilbudt dansetimer,« siger Marc Mariboe Christensen, og Julie Berthelsen fortsætter:

»Og jeg har videregivet tilbuddet, så vi venter bare på ham. Jeg bruger ham nogle gange som balancepæl derhjemme, når jeg øver mig, men når jeg foreslår, at vi begynder sammen,« griner han bare og går sin vej, griner "It's a Wonderful Feeling"-sangerinden.

Marc Mariboe Christensen er dog ikke nervøs for at skulle gå fra at være dansepartner til Julie til at være danselærer for parret lige foreløbig.

»Jo længere vi kommer, jo bedre bliver det. Julie er både meget stædig og samtidig rigtig lærenem, og hun er positiv,« siger han.

I næste uge skal parret danse en quickstep, når Vild med dans for sjette gang løber af stablen i denne sæson.

/ritzau/FOKUS