Vild med dans 2012 - Medina
Vild med dans 2012 - Medina Foto: Soren Bidstrup

Det vrimlede med Vild med dans-kendinge på den røde løber. Både de udstemte fra denne sæson og de 'gamle' fra de tidligere sæsoner.

Eliteroeren Eskild Ebbesen til højre.


Marianne Eihilt
var mødt op til finalen. Og her mødte hun næsten alle sine mænd. For selv om hun egentlig fulgtes med guldfiren og sin gamle dansepartner, Eskild Ebbesen, fra anden sæson i 2005, hvor de blev nummer to, mødte den tidligere vinder og deltager flere af 'sine' mænd.

- Eskild og jeg skal ses en gang om året til Vild med dans, lyder det friskt fra dansepigen.

- Arhh indvender Eskild. Okay, det passer meget godt, samtykker han alligevel.

Selv om de begge synes, det er hyggeligt at være tilbage i studiet, har ingen af dem lyst til at vende tilbage på dansegulvet.

- Nej, nej, det trækker ikke i mig, siger hun

- Heller ikke i mig. Jeg har det fint med at sidde på lægterne, siger Ebbe Eskildsen, der også er holdt helt op med at danse.

Mens de to er ved at gå ind i studie, kommer Tommy Kenter, som Marianne Eilhit dansede med sidste år. Gensynsglæden mellem de to er stor. Og det er den også, da Robert Hansen kort tid efter dukker op.

Sepp Piontek med ledsager

Sepp Piontek var en af overraskelserne på den røde løber til Vild med dans finalen var den tidligere landsholdstræner, Sepp Piontek. Han betroede BT, at det da også var første gang, han og hustruen, Gitte, var i studiet.

- Vi er blevet inviteret af vores venner, Michael Rasmussen og Christina Watches, fortalte Sepp Piontek, der også fortalte, at han glædede sig til at se showet i virkeligheden.

- Jeg har set programmet mange gange, og kan godt lide det, for der sker altid noget. Og så er der jo de flotte kjoler og gode danse, lød det fra Sepp Piontek, der har Joakim Ingversen og Claudia Rex som favorit til at vinde dette års Vild med dans.


Vild med dans finale fredag d. 9. november 2012. Michael Rasmussen med ledsager.


Michael ‘kyllingen fra Tølløse’ Rasmussen var sammen med sin kone, Cariza også mødt op til finalen.
Den spinkle cykelrytter forsvandt næsten i en stor omfavnelse fra Patrick Wozniaki, der også var dukket op til finalen i danseprogrammet, hvor han også selv har deltaget.
- Jeg kan godt lide at komme her især til finalen, hvor alle de store er med, lød det fornøjet fra Michael Rasmussen, der var taget hjem til Danmark for at se finalen.

Sidst de to tidligere deltagere så hinanden var nemlig for to år siden, hvor Patrick Wozniaki var med i den store 70’er fest, som Michael Rasmussen Cariza holdt i deres hjem i Italien.

Patrik Wozniacki på den røde løber til vild med dans fredag d. 9. november 2012

Patrick Wozniaki havde til gengæld ikke fulgt danseprogrammet særligt tæt dette år.

- Jeg har nok været med til flere af festerne, end jeg har været i studiet i de sidste to år, tilstod lillebroderen til en af verdens 10 bedste tennisspillere.

Robert Hansen og Marrianne Eihil

Robert Hansen, skuespiller og også forhenværende deltager i Vild med dans, jublede over sin nye rolle som far for lille Herman.

- Det er fantastisk. Selvom jeg den første uge måtte pendle mellem København og Århus, fordi jeg spillede derovre. Der tog Pernille (kæresten, red.) nok det største slæb, og det gør hun jo stadig, fordi jeg jo af gode grunde ikke kan hjælpe, når han er sulten. Det tog nok også en uge, førd et egentlig gik op for mig, at jeg var blevet far, grinede Robert Hansen.

Skuespilleren Thomas Bo Larsen


Thomas Bo Larsen blev aldrig udstemt at dette års Vild med dans, men gik selv, da han blev skadet inden han overhovedet nåede at komme på gulvet.

- Jeg har det stadig sådan, at det var pisse ærgerligt. Men jeg lever af at kunne bruge min krop, så det går ikke. Jeg har to film forude og et rejseprogram for TV2, som jeg netop har optaget sammen med min 20-årige datter. Det ville jeg ikke have været i stand til at gøre, hvis ikke jeg havde lyttet til lægerne dengang, sagde Thomas Bo Larsen på den røde løber.Medina, sangerinde, skulle synge i fredagens udgave af Vild med dans. Sangerinden har aldrig stået på dansegulvet i det populære TV2-program, og om hun nogensinde kommer til det, ville hun ikke afsløre.

- Det vil jeg ikke svare på, sagde hun kryptisk.

Til gengæld måtte hun - som hun også har gjort det på det sociale medie Twitter - endnu engang stå til regnskab for, hvorfor hun mente, at alle, der stemte på Obamas rival under præsidentvalget i USA, Romney, var 'enten dumme eller racister.

- Nogle gange snakker man noget, før man har tænkt. Men jeg mener, at jeg håbede, det blev Obama, fordi jeg tror på, at han kan skabe et USA, som jeg synes, det bør være i fremtiden, lød det noget mere eftertænksomme svar.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.