Vild med dans semifinale. Her kikser Louise Spellerberg
Vild med dans semifinale. Her kikser Louise Spellerberg Foto: Martin Sylvest Andersen
I aftenens semifinale i Vild med dans blev det til et farvel til Louise Spellerberg og Mads Vad.

Fredagens show var showet, hvor de to bedste par skulle findes til næste uges store finale. Og de fire dommere vidste godt, hvem de helst så i finalen. Men seerne ville det anderledes. Og efter parrenes i alt seks danse var danset, stod det klart, at Joachim Ingversen og Claudia Rex og Louise Mieritz og Silas Holst lå helt lige med hver 78 point.

Begge par opnåede at få fire rene 10-taller. Louise og Silas fik deres, efter de havde fejet alle af gulvet med deres jive, mens Joachim og Claudia fik topkarakterer for deres wienervals, som nærmest efterlod dommerne i svime.

vild med dans


Vild Med Dans


Sådan gik det ikke for Louise Spellerberg og Mads Vad. De var på forhånd favoritter til at forlade programmet. Og det lykkedes da heller ikke for det høje lyse par at overbevise dommerne om, at det var dem, der skulle videre til finalen.

Alt i alt opnåede parret 67 for deres to danse, argentinsk tango og wienervalsen. Og det var ikke nok. Seerne stemte dem ud i novemberkulden.

- Det er pisseærgerligt, lød Mads Vads første reaktion, mens Louise med våde øjne supplerede:

- Det er så ærgerligt ikke at få finalen med. For ville det have været fantastisk dejligt at få den med. Åhh, jeg ville så gerne, lød det fra den udstemte håndboldspiller.

Snerper mod enden

I det hele taget var det tydeligt, at Vild med dans snerper mod enden.

vild med dans


Selv om værten Christiane Schaumburg-Müller som altid var iført en fantastisk gallakjole, var den orange kjole med en nederdel i mange lag udover det sædvanlige og viste, at i går aftes var det semifinalen, der blev afviklet. Det kunne også tydeligt fornemmes, inden programmet gik i luften. Backstage, hvor pressen blandt andet sidder, stod Mads Vad og hoppede lidt utålmodigt få minutter før Vild med dans gik i luften.

Sammen med Louise Spellerberg var han af bookmakere og eksperter sat til at forlade programmet, selv om parret de sidste fredage har klaret skærene i omdansen.

- Jeg er ikke nervøs. Jeg er spændt og har sommerfugle i maven, smilte Mads Vad forventningsfuldt.

Efter de tre første individuelle danse, hvor parrene dansede hver sin, skulle de alle danse wienervals. Og for første gang skulle parrene ikke danse alle sammen på gulvet, men hver for sig. Og ikke mindst havde de fået lov til, efter de nye regler er kommet, at lave helt nye trin til den klassiske dans.

Dommerne bjergtaget

Igen bjergtog Joachim Ingversen dommerne, der belønnede ham og Claudia med top pointene 40, som var den højeste karakter, der nogen sinde er givet til en wienervals i Vild med dans.

Sidste wienervals gik helt galt for Louise Spellerberg. Hun snublede, fik sin kjole over hovedet eller også blev Mads Vad blændet af kjolens stof.

vild med dans


Dommerne var heller ikke begejstrede for dansen og gav parret aftenens laveste point, 33. Og det blev parrets sidste dans, da TV2 havde valgt, at der ikke skulle være omdans i semifinalen.

HVAD MENER DU? VAR DET DE RIGTIGE DER RØG UD AF VILD MED DANS? DELTAG I DEBATTEN OG AFSTEMNINGEN NEDENFOR

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.