Hypen omkring Allan Simonsens deltagelse i 'Vild med dans' vil ingen ende tage. Det har TV2 nu taget konsekvenserne af og besluttet, at seerne kun må stemme fem gange på deres yndlingspar. Derudover er parrenes sms-koder blevet lavet om, så Allan Simonsens ALS er blevet skiftet ud med PAR3.

- Vi har behov for at sende et klart budskab til de mennesker, der sidder derhjemme og elsker 'Vild med dans.' 'Vild med dans' er noget, der foregår i fjernsynet, og det laves til seere, siger underholdningsredaktør Gitte Madsen.

Hun vil ikke direkte kommentere på, om Allan Simonsen og Sofie Kruuse er skyld i ændringen, men siger alligevel:

- Der har været et par i den her sæson, som har fået en usædvanlig opmærksomhed, som ikke umiddelbart tager udgangspunkt i, at man ser fjernsyn fredag aften. Denne her konkurrence handler om fair play, understreger Gitte Madsen.

Og med ændringen forsøger TV2 således at sætte de Allan Simonsen-fans, der ikke ser programmet, ud af spillet.

- Det handler om den aktivitet, der har været rundt om programmet. Den del af virkeligheden, som vi ikke er herre over. Vi har oplevet, at der har været nogle initiativer, som ikke som udgangspunkt har handlet om at man skulle sætte sig ned og se fjernsyn fredag aften for at engagere sig. Vild med dans er for mennesker, der ser fjernsyn fredag aften. Og det er det budskab, vi vil sende, siger Gitte Madsen