Fredag aften dansede ægteparret Silas Holst og Johannes Nymark mod hinanden med hver sin kvinde i ’Vild med dans’-finalen. Men til næste år er det ikke utænkeligt, at seerne kommer til at kunne se to mænd eller to kvinder danse sammen.

Det siger TV2s underholdningschef Gitte Madsen til BT.

- Vi vil aldrig nogensinde forcere det fra TV2s side. Men jeg kan forestille mig hvad som helst i 'Vild med dans', og hvis der er en kendt, der har et ønske om at danse med en af samme køn i programmet, vil vi forsøge at finde en partner til ham eller hende, siger Gitte Madsen og fortsætter:

- Jeg er stolt over, vi har haft et ægtepar som Silas og Johannes med i år, og jeg synes, det er utroligt klædeligt, at vi som det første land i verden i ’Vild med dans’-sammenhæng  ”embracer” det i så stort og folkeligt program.

Hvilke tanker, Gitte Madsen ellers gør sig om en eventuel 12. sæson, holder hun for sig selv. Men hun lægger ikke skjul på, at hun gerne tager endnu en omgang på dansegulvet.

- Hvis vi kan finde 12 kendte, der har lyst til at være med, så laver vi en sæson mere. ’Vild med dans’ er en stolt efterårstradition på TV2 og også i mange hjem rundt omkring. Jeg plejer at sige, at ’Vild med dans’ er ligesom juleaften; du ved præcis, hvad der skal ske, men du ved ikke, hvad du får, siger hun hemmelighedsfuldt.

Silas Holst vandt fredag aften danseprogrammet for anden gang, i år sammen med vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Hvad synes du? Er det ok, hvis to mænd - eller to kvinder - danser sammen i VMD? Deltag i debatten herunder. Husk den gode debattone!