Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det blev skuespilleren Thomas Ernst og hans partner Marlene Østergaard, der røg ud af aftenens udgave af 'Vild med dans'.

Skuespilleren måtte forlade konkurrencen efter en omdans med Mathilde Norholt. Han måtte også i omdans i sidste uge, så indstillingen til aftenens dans var, at 'det skal være en samba med "Thomas og Malene drys", men det lykkedes altså ikke. Det var da også et skuffet dansepar, der satte ord på deres følelser.

- Det er en kæmpe øv-følelse, vi står med lige nu. Men vi har gjort, hvad vi kunne, lød det fra Thomas og Malene

Gennem denne sæson har parret fået kritik for deres koreografi, som indeholdt for lidt dans og for meget show. Det mener de, har haft en indvirkning på seerne.

- Vi har haft svært ved at finde ud af, hvad det var dommerne ville have fra os gennem hele sæsonen. Det tror jeg har været afgørende, siger Thomas Ernst, der i samme ombæring finder det ekstra ærgerligt, at de ryger ud, netop som de får ros for deres koreografi.

BT


Der var virkelig fyret op for varmen i aftenens 'Vild med dans', hvor alle parrene skulle danse den sexede og krævende samba. Det bragte smilet frem på dansernes læber, men nogle skal uomtvisteligt forlade programmet. I aften bestemte dommerpanelet og seerne, at Thomas Ernst skal ud.

Seer-yndlingen Allan Simonsen fik igen det laveste antal point, men seerne sørgede for, at han skal videre til næste uge.

Andre læser også