Det stod meget lige mellem de to finalister i dette års 'Vild med dans'. Men trods toppoint hele vejen, endte Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen med at vinde over favoritterne: Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard.

Den 29-årige skuespiller Stephania Potalivo, der er kendt fra komedieserien 'Sjit Happens', har hele vejen igennem været bookmakernes favorit.

Og de knap 20.000 BT-læsere, der havde stemt på, hvem de troede ville vinde 'Vild med dans', var de heller ikke i tvivl om, at det var Potalivo og hendes dansemakker Morten Kjeldgaard.

Parret lagde da også hårdt ud med maxpoint - ti fra hver af de fire dommere - i både deres jive og deres showdans.

Vild med dans finale fredag d. 27 november i Forum Horsens. Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard
Vild med dans finale fredag d. 27 november i Forum Horsens. Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard Foto: Simon Læssøe
Vis mere

Også Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaards freestyle, der var inspirereret af eventyret Alice i Eventyrland, fik stående bifald fra de 2.800 tilskuere i Forum Horsens - og endnu en omgang topkarakter fra dommerholdet:

»Det var elegant, det var velkoreograferet,« lød det var Britt Bendixen efter dansen, der bød på hele to flotte kostumeskift.

Vild med dans finale fredag d. 27 november i Forum Horsens Stephania Potalivo og Morten Kjældgaard
Vild med dans finale fredag d. 27 november i Forum Horsens Stephania Potalivo og Morten Kjældgaard Foto: Simon Læssøe
Vis mere

Men alligevel blev det modstanderne, Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen, der løb med sejren takket være seernes stemmer.

Der var dog ingen sure miner at spore hos de glade tabere:

»Det er megaflot med en andenplads,« fortæller de til BT efter finalen.

»Jeg havde aldrig regnet med, jeg var nået så langt. Jeg har jo aldrig oplevet at være nået så langt før. Så hver eneste gang, vi er gået videre, har det været nyt for mig,« lyder det fra Stephania Potalivo.

»Jeg er superstolt af Stephania, og af alt, hvad vi har opnået sammen,« tilføjer Morten Kjeldgaard, der har fået meget ros af dommerne for sine koreografier.

»Det (rosen, red.) er noget, jeg lige skal bearbejde, når alt det her er ovre. Så jeg kan begynde at tage mange af de her ting ind, for det har jeg ikke gjort endnu,« indrømmer han.

Stephania Potalivo ser både meget glad og tilfreds ud.

»Jeg føler mig som en meget meget heldig pige at få lov til at stå her i dag foran mennesker, der er kommet af egen fri vilje for at se os. Og som er så seje og opbakkende. Men også at kunne få lov til at danse med Morten,« fortæller hun begejstret.

Stephania Potalivo er meget glad for den udvikling, hun har været igennem:

»Jeg havde aldrig troet, jeg kunne lære så meget, som Morten har lært mig, så ja, jeg er stolt af mig selv. Og af Morten.«