Så endte det alligevel med, at det blev Silas Holst, der slog sin mand Johannes Nymark i finalen i 'Vild med dans' i år.

Publikum og dommerne var ellevilde med den professionelle danser og vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahls freestyle. Helt spontant rejste de 3000 publikummer sig nemlig og klappede så hårdt og højt, at man et øjeblik frygtede, at taget ville ryge af Forum Horsens.

Læs også:

TIL BT Vild med dans

- Det var den vildeste følelse, da folk rejste sig op. Tak, lød det fra en taknemmelig Sara Maria Franch- Mærkedahl.

Under hele dette års 'Vild med dans' har der hersket en intens konkurrence mellem ægteparret Silas Holst og Johannes Nymark om, hvem af dem der ville vinde finalen.

Men da seernes sms-stemmer var talt op, var der ingen tvivl. Vejrværten og Silas Holst var det absolutte favoritpar i dette års 'Vild med dans'.

Læs også:

Efter finalen og kameraerne var slukkede gav Silas Holst sin mand et stort kys, hvorefter han hviskede noget i sin mands øre.

- Jeg sagde til Johannes, at jeg var rigtig stolt af ham, at jeg elsker ham meget højt, og at jeg er rigtig glad for, at vi har haft den her oplevelse sammen, afslørede danseren efterfølgende over for bt.dk.

Og på spørgsmålet om, hvorvidt det var størst for ham at slå sin mand i finalen eller vinde med Sara Maria Franch-Mærkedahl, svarede Silas Holst:

- Det er det største at vinde 'Vild med dans' med Sara Maria, lød det fra en superlykkelig Silas Holst, der nu har vundet 'Vild med dans' for anden gang.