Lyt til artiklen

Danseren Silas Holst er ramt af en slem skade, før fredagens store finalen. Onsdag blev han behandlet for hold i ryggen.

Skaden opstod mandag aften under træning, da parret var i gang med at øve deres dans i freestyle til finalen. Og onsdag måtte han en tur på skadestuen.

- Jeg forvred ryggen, og nu er det blevet så slemt, at jeg ikke kan gå, sagde han til bt.dk, inden han modtog behandling. 

På skadestuen tog lægerne røgentbilleder, og gav han en blokade for at løsne op i musklerne. Og han fortæller nu til bt.dk, at det allerede har hjulpet. 

- Blokaden er meget effektiv. Lige nu kan jeg slet ikke mærke min ryg. Jeg burde egentlig ligge i min seng. Men det går ikke. Malena og jeg har en finale, vi skal øve til, siger han. 

Malena Belafonte og Silas Holst tog onsdag eftermiddag tilbage i træningslokalet. Men i stedet for intens dansetræning, er parret enige om at tage den med ro og hovedsageligt tale koreografien igennem. 

- Det er ikke optimalt. jeg har fået nogle stærke smertestillende piller, og jeg håber, vi kan danse mere i morgen. Men jeg vælger at gemme størstedelen af energien og give den fuld gas på fredag. Uanset hvad, så bider jeg det i mig. Nu er vi nået så langt, og Malena skal ikke danse med en anden, fastslår han.

Deltagerne i årets Vild med dans har været plaget af mange skader. Og Silas Holst er ikke i tvivl om hvorfor:

- Niveauet er så højt i år. Og vi vil alle sammen gerne vise, hvad vi dur til.