Tre gange på 14 dage blev den populære danser fra Vild med Dans taget i at køre for hurtigt.

Så røg kørekortet.
 
 .- Jeg kom til at køre lidt for hurtigt tregange på kun 14 dage. Det kostede tre klip i kørekortet, og så mistede jegselvfølgelig mit kørekort, afslører Silas Holst overfor Ekstra Bladet.

 Den populære danser, der to gange har dansetsig til en anden plads i Vild med Dans er rigtig ærgerlig over, han sidstesommer kørte så meget for hurtigt, at politiet inddrog hans kørekort.

 - ja, det mest irriterende ved, at jegmistede kørekortet var, at det skete fordi jeg kørte 10 kilometer for stærkt påen villavej. Jeg kørte 60 kilometer i timen. Det var ikke noget med, at jegtonsede ud af en motorvej med 200 kilometer i timen, forklarer Silas Holst omde 14 dage sidste sommer, hvor han trådte lidt for hårdt på speederen tregange.

 Og eftersom Silas Holst ikke længere måtte køre bil, valgte at hansælge sin bil. Men nu vil han i gang med at tage et nyt kørekort.

 - Jeg savner bare så meget at køre i bil. Jeg har altid været vildmed biler, især gamle biler med personlighed. Min første bil var en PeugotLacoste, som jeg kørte i, indtil taget var lige ved at falde af. Men minyndlingsbil er nok en Dodge Viper, forklarer Silas Holst.

Silas Holst er igen fredag aften aktuel i sin fjerde omgang'Vild med Dans'. I år skal han danse sammen med skicrossløberen SophieFjellvang-Sølling. Og det er helt sikkert, at der kommer fart over feltet.