Rachel fra 'Årgang 0' har været fan af 'Vild med dans' i årevis Nu drømmer hun selv om at indtage dansegulvet.

Det forlyder af og til, at det skulle være svært for folkene bag 'Vild med dans' at rekruttere kendte dansere, der har lyst til at deltage i programmet.

Men en af Danmarks mest kendte teenagere - den 15-årige Rachel Ellebye, som danskerne har fulgt lige siden hun var helt lille i programmet ’Årgang 0’ - hun er mere end klar på at indtage dansegulvet.

Hun har været ivrig fan af programmet i årevis, og har også tit været at finde blandt publikum sammen med sin familie bestående af mor Theresia Treschow Kühl, far Lars Ellebye og storebror David.

»Hvis de tilbyder mig det, så siger jeg ikke nej,« lyder det fra den 15-årige Rachel, der havde taget hele familien med til finalen på årets omgang 'Vild med dans', der afholdes i Forum Horsens.

Skulle TV 2 vælge at spørge hende, ville hun blive en af de yngste deltagere nogensinde.

Den yngste deltager – indtil videre – er sangeren Basim, der blot var 16 år gammel, da han deltog i programmet i 2009.

Rachels mor Theresia, der fejrer sin 50 års fødselsdag i aften, drømmer modsat datteren bestemt ikke om at svinge stængerne på dansegulvet:

»Jeg er udstyret med to venstrefødder,« fortæller hun grinende til BT.

Familien plejer normalt at holde med danseren Mads Vad, som Rachel engang har haft fornøjelsen af at danse sammen med i ’Go’ Aften Danmark', men eftersom Vad og hans partner Søs Egelind røg ud for to uger siden, holder familien nu med Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen.

Rachel og hendes familie er i øvrigt ikke de eneste fra 'Årgang 0', der interesserer sig for det populære danseprogram.

Tidligere på året var Stephanie Van Der Watt i erhvervspraktik på TV 2 og fik lov til at være med under optagelserne

»Jeg har fået en naturlig interesse for tv-branchen, fordi de har fulgt mig i så mange år, så nu vil jeg gerne udforske, hvad der sker bagved kameraerne. Det bliver helt nyt for mig, så jeg glæder mig rigtig meget,« fortalte hun i oktober til TV 2.