Den Konservative Rasmus Jarlov bliver sæsonens politiske indslag i 'Vild med dans'. Det afslører han selv på sin Facebook-profil.

Rasmus Jarlov skifter for et kort bemærkning Folketinget ud med de bonede gulve. Den 38-årige konservative politiker har nemlig sagt ja til at svinge hofterne i årets udgave af TV 2-showet 'Vild med dans'.

Det oplyser han selv på sin Facebook-profil:

»Jeg var selv lige så overrasket, som I sikkert er nu, da jeg blev spurgt. Hvorfor mig? Det ved jeg stadig ikke. Kan jeg danse? Nej. Men det er jo idéen med konceptet. Det skal jeg lære, og det får I så lov at grine af/følge med i. Det bliver episk, og jeg må sige, at jeg går til det med en god portion selvironi,« skriver han blandt andet.

Jarlov er ikke den første folkevalgte, der medvirker i programmet. Tidligere har Klaus Bondam, Joachim B. Olsen, Astrid Krag, Pia Allerslev og Kristian Jensen deltaget.

Nogle af Rasmus Jarlovs konkurrenter bliver skuespilleren Søs Egelind, sangerinden Sharin Foo, sangeren James Sampson, skuespillerne Stephania Potalivo og Ena Spottag fra 'Badehotellet' samt basketballspiller Chris Christoffersen og cirkusprinsen Patrick Berdino.