Stand-up-komikeren Linda P. dukkede op til Vild med dans med kæresten under armen - men glemte alt om den røde løber regel nummer et.

Når der lander gratis billetter til alskens premierer og tv-shows i de kendtes postkasser, er det med en stiltiende kontrakt om, at de kendte ansigter takker for invitationerne ved at lade sig fotografere af pressen på den røde løber.

TIL Vild med Dans 2011


Således lod både ridepigen Tina Lund, gemalen Allan Nielsen, forhenværende statsministerfrue Anne-Mette Fogh, ur-designer Christina Hembo og cykelrytter Michael Rasmussen sig bade i blitzlyset og svarede velvilligt på spørgsmål fra øst og vest før fredagens udgave af Vild med dans.

Men ikke Linda P., der kendt fra DR2's 'Piger på prøveløsladelse' og 'Winnie og Karina'-filmen nok plejer at være garant for en kæk kommentar. På trods af at hun havde annonceret sin og kærestens ankomst hos TV2 forinden, sneg parret sig forbi pressen uden et ord.

Heller ikke når man nærmede sig Winnie og Karina-komikerens bord, var der meget respons fra den 27-årige Linda P, der nægtede at svare på spørgsmål og lade sig fotografere.

Ekstra Bladet fik den fulde 'kærlighed' at føle, da hun gav bladets fotograf fingeren.