Sangeren Christopher optræder som gæstesanger i Vild med dans fredag aften
Sangeren Christopher optræder som gæstesanger i Vild med dans fredag aften Foto: Liselotte Sabroe

En af de hurtigst skydende popsangere på den danske stjernehimmel indtager fredag aften Vild med dans studiet.

Der er tale om den blot 20-årige Christopher, hvis karriere er stormet derudaf, siden han debuterede med singlen "Against The Odds", der også har kastet både guld- og platinplader af sig. Senest har han vundet "The Voice-prisen". Men mest kendt er Christopher imidlertid nok for sit meget omtalte forhold til en anden af landets guldfugle, Medina.

Hun har også optrådt som gæstesanger i Vild med dans tilbage i 2010, hvor hun sang sit kæmpehit, "Velkommen til Medina" til en fælles dans.

Fredag aften er turen så kommet til Christopher, der som gæstesanger skal synge sin sang "Nothing in common, som et af parrene skal danse rumba til.

TV2 ønsker ikke at offentliggøre, hvem af parrene det drejer sig, da man gerne vil gemme den del af Christophers optræden som en overraskelse til seerne.

Selv siger Christopher til TV2, at han glæder sig til at være en del af programmet.

- Det bliver fantastisk at se to mennesker alene på et gulv, danse rumba til min musik! Det tror jeg, er første gang, det sker. Det bliver klart en oplevelse at spille for et anderledes publikum, end hvad jeg er vant til. Jeg glæder mig, siger Christopher til TV2.dk.

Popstjernen afslører også før sin "Vild med dans-debut", at han faktisk er særdeles godt kendt med programmet.

- Jeg har selv fulgt med i et par af de tidligere sæsoner og synes, at det er et super underholdende program. Jeg har prøvet at sidde med min familie og heppet og stemt på mit favoritpar, og derfor bliver det bare ekstra sjovt pludselig selv at være en del af det, siger han til TV2.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.