Louise Svalastog Spellerberg og Mads Vad. Atkivfoto
Louise Svalastog Spellerberg og Mads Vad. Atkivfoto Foto: Camilla Rønde

Louise Svalastog Spellerberg er i sit livs form. Den lokale danse- og håndboldpige træner i øjeblikket mellem fem og ti timers dans og håndbold om dagen. Det betyder samtidig, at der ikke er plads til så meget andet i hendes liv lige nu.

- At passe både håndbold og Vild med Dans kræver rigtig meget, så jeg har ikke overskud til så meget andet lige i øjeblikket. Familien savner mig lidt, og jeg dem. Det er Bo, der tager den store tørn hjemme lige nu, så der er da lidt afsavn, men vi er alle tre glade både Mille og Bo og jeg, så vi tænker egentlig ikke så meget over det, fortæller Louise Svalastog Spellerberg til Kolding Ugeavis over mobiltelefonen, mens hun er på vej fra dansetræning til håndboldtræning.

I weekenden var hun og Mads Vad i København for at træne fælllesdansen til på fredag sammen med Camilla og Michael.

Populært par

Selvom hun og dansepartner Mads Vad havde opnået færrest point efter dansene i fredags, så formåede det populære par alligevel at undgå omdansen.

- Dommerne var lidt hårde ved os, men heldigvis kan seerne lide os, og det er det vigtigste, siger Louise Svalastog Spellerberg.

Hun er utrolig glad og taknemmelig for alle de sms-stemmer, som hun og Mads Vad modtager.

- Vild med Dans er et underholdningsprogram, og det må man aldrig glemme. Derfor er seerne så vigtige, slår håndboldpigen fast.

Hun bruger ikke sin energi på at tænke over, hvad de andre deltagere eller dommerne synes om hendes dans, så længe publikum kan lide, hvad de ser.

Læs mere på Kolding Ugeavis.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.