Vinder af Vild med Dans 2012. Claudia Rex og Joachim Ingversen fredag aften den 9. november. (Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2012)
Vinder af Vild med Dans 2012. Claudia Rex og Joachim Ingversen fredag aften den 9. november. (Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2012) Foto: Martin Sylvest
Bingo Bango-værten Joakim Ingversen og Claudia Rex kunne fredag løfte Vild med dans-trofæet. Nu skal jeg i noget andet tøj - og have en øl, grinede vinderen.

Fredag skulle vinderen af niende sæson af Vild med dans findes. To stærke finalister stod tilbage - sidste års vinder Silas Holst med skuespiller Camilla Mieritz ved sin side og Bingo Bango-værten Joakim Ingversen med dansepartneren Claudia Rex.

Efter cha cha, quickstep og en freestyle stod de to finalister fuldstændig lige med 116 point, og det lå til sidst i seernes hænder at beslutte, hvem der skulle være vinder af Vild med dans 2012. Det blev - trods alle (bookmakernes) odds - Bango-værten, der løb med sejren

- Jeg har slet ikke fattet det endnu. Jeg ved ikke, hvad der gik gennem mit hoved, da mit navn blev råbt op. Jeg er bare så glad, sagde Joakim Ingversen, umiddelbart efter han havde løftet trofæet i vejret.

Hvordan skal det fejres?

- Det skal fejres med en øl! Nu skal vi lige lande. Men vi skal helt sikkert feste bagefter, grinede Bingo Bango-værten.

Også dansepartneren Claudia Rex, der var med i VMD for fjerde gang, var lykkelig over endelig at kunne kalde sig vinder. Men heller ikke hun kunne helt begribe det, da deres navne blev råbt op.

- Jeg ved slet ikke, hvad jeg tænkte. Jo, 'ti stille', tænkte jeg. Der var så meget larm, at jeg næsten ikke kunne høre det, grinede Claudia Rex.

DU KAN CHATTE MED SILAS OG LOUISE PÅ BT.DK LØRDAG KL. 12.15

DU KAN CHATTE MED CLAUDIA OG JOAKIM PÅ BT.DK LØRDAG KL. 13.30

Silas Holst var ellers en stærk kandidat til at vinde Vild med dans igen i år - ikke blot kunne han bryste sig af høje pointtal fra dommerne, han og makkeren Louise Mieritz røg på intet tidspunkt i omdans i sæsonen.

Derfor var han i bookmakernes øjne også favorit til at løfte trofæet fredag. Derfor kom det også tydeligvis som en overraskelse for mange, både tidligere dansere og deltagere i programmet, at det gik til den - i hvert fald før programmets begyndelse relativt ukendte Bingo Bango-vært.
 
- Taget i betragtning af, at vi har stået i farezonen og har været i omdans, er jeg ufattelig taknemmelig over, at seerne derhjemme har støttet os hele vejen. Jeg er meget stolt, sagde Ingversen, inden han fik lov til at løbe ud og klæde om.

Var det de rigtige, der vandt Vild med dans-finalen? Deltag i debatten under afstemningen:

 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.