Pilgaard fortæller nu, at han fortryder sin deltagelse i TV2-programmet »Stjernerne på slottet«, der havde premiere i denne uge.

I onsdags kunne B.T. fortælle, at Hans Pilgaard var raget uklar med skuespilleren Kim Bodnia. Episoden betød, at Pilgaard forlod optagelserne, men TV2-redaktør Sune Roland fik redt trådene ud. Roland sagde forleden til B.T.;

- Havde Hans valgt at tage hjem, ville vi kun have haft fire programmer. Vi har ingen reserve i baghånden. Men vi fik talt ud om tingene, og Hans indså selv, at det ikke ville være en god ide, hvis han tog hjem.

Pilgaard mødte fredag aften uanmeldt op til 'Vild med dans' og her lagde den 47 tv-vært ikke skjul på, at deltagelsen i programmet var en fejl.

- Jeg har fortrudt, at jeg sagde ja til at være med, men jeg fortryder ikke oplevelsen, lyder det lettere krypisk fra den folkekære 'Hvem vil være millionær'-vært.

Hvad mener du?

- Jeg kan kun sige: Se programmerne, siger Hans Pilgaard til B.T. og fortsætter:

- Jeg har lært sindssygt meget om mig selv i de sidste uger. Det har været vanvittigt. Og momentvist har det været hæsligt. Jeg har også lært, at jeg snakker. Nogle gang for meget.

Pilgaard bliver i 'Stjernerne på slottet' portrætteret sammen med den tidligere X Factor-dommer Remee, håndboldikonet Anja Andersen, Vild med dans-værten Christiane Schaumburg-Müller samt skuespilleren Kim Bodnia.

Og selvom den kendte tv-vært indrømmer, at optagelserne til programmet var en chokerende oplevelse, afviser han, at han direkte er blevet truet med tæsk af Kim Bodnia:

- Jeg har ikke modtaget trusler om tæsk fra Kim Bodnia. Så meget kan jeg sige. Men det har været en grænseoverskridende oplevelse. Og det kan godt være, det er en typisk 'Hans P.'-udtalelse, men jeg fortryder, at jeg sagde ja til at deltage. Det er bare vigtigt at få med, at jeg ikke fortryder hele oplevelsen.

Kim Bodnia fastslår også, at han ikke har truet Hans Pilgaard, som B.T. skrev forleden baseret på kilder, der var med på turen til Italien. Til MSN Starlounge siger Kim Bodnia:

- Jeg har aldrig truet Hans Pilgaard med fysisk vold - hverken i alvor eller sjov. Og det ved Hans Pilgaard også godt. Jeg er dybt rystet over at blive udstillet på den måde. Jeg er ikke en bølle eller en slagsbror, der lover tæsk til højre eller venstre. Men jeg kan godt li’ at diskutere. Jeg kan også være dybt involveret og bruge mit kropssprog, når jeg diskuterer. Men det skal ikke forveksles med at jeg er voldelig.