De fleste deltagere til den kommende sæson af 'Vild med dans' er efterhånden blev afsløret. Og traditionen tro er der flere sportsstjerner i blandt.

Udover EM-fodboldhelten John 'Faxe' Jensen vil seerne også kunne opleve håndboldsstjernen Katrine Fruelund drible rundt på dansegulvet.

Det skriver tv2.dk.

Læs også:

37-årige Katrine Fruelund er dog noget nervøs forud for programmet. Det er nemlig et stykke tid siden, hun har været i gang med sporten, da hun har fået to børn, fortæller hun til TV2.

»Jeg tror aldrig, jeg har været i så dårlig form som nu, efter to fødsler. Det er både godt og ondt, for det bliver dejligt at komme tilbage i form. Men når nu jeg plejer at være fit, så er jeg lidt irriteret over at skulle stå der på gulvet i kjole, for jeg ville jo jeg gerne stå knivskarpt,« siger Katrine Fruelund ifølge tv2.dk

Læs også:

Katrine Fruelund har i dansk håndbold været en af landets helt store spillere på kvindesiden. I en lang periode havde hun en meget central rolle på det danske landshold både som venstre back og playmaker.

Læs også:

Hendes bedste præstation på landsholdet kom under sommer-OL i 2004, hvor hun i finalen scorede 15 mål og efterfølgende blev kåret som turneringens bedste spiller. Efter håndboldsæsonen i 2011/2012 indstillede hun sin aktive karriere, men optog den senere igen.