Vild med dans finale fredag d. 9. november 2012. Fire ti-taller fra Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Jens Werner og Britt Bendixen. (Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix 2012)
Vild med dans finale fredag d. 9. november 2012. Fire ti-taller fra Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Jens Werner og Britt Bendixen. (Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix 2012) Foto: Martin Sylvest Andersen
Tre af dommerne i Vild med dans er rørende enige. Årets vindere af Vild med dans, Joakim Ingversen og Claudia Rex, havde fuldt fortjent at vinde

- De var et charmerende, bundmusikalsk og lækkert par. Og de har noget helt speciel og rørende over sig. Så ja, det var det rigtige par, som vandt, lyder dommen fra den kongelige balletmester og dommer i Vild med dans Nikolaj Hübbe, der i øvrigt var gavmild med 10-tallerne fredag aften.

Vild med dans


Også hos hans meddommer Jens Verner er der ingen slinger i valsen.

- Ja, i år var det det rigtige par, der vandt. Joakim har haft den største udvikling, han har været i omdans og så har han alligevel kæmpet sig frem til finalen. Det er en stor bedrift, mener Jens Verner, der gennem hele programmet har rost Joakim Ingversen for hans kunnen på dansegulvet.

- Han er jo også meget levende og glad. Han rækker ud til seerne, siger Jens Verner.

DU KAN CHATTE LIVE MED BÅDE CLAUDIA OG JOAKIM, OG SILAS OG LOUISE PÅ BT.DK I DAG!


SILAS OG LOUISE SVARER PÅ SPØRGSMÅL FRA KL. 12:15 OG CLAUDIA OG JOAKIM FRA KL.13:30Medina til BT f VMD, Vild med dans finale


Hos dansedronningen, som Silas Holst og Louise Mieritz har døbt den stilfulde dommer Anne Laxholm, peger hun på, at det var en dans, som var afgørende for seerne i fredagens finale.

- Jeg tror, udslaget kom i freestylen, hvor Joakim og Claudia appellerede mere til seerne med deres ungdom. Og så tror jeg, at det at de brugte et musicalnummer, var noget, alle kunne forstå, siger Anne Laxholm om vinderparrets charmerende og meget festlige freestyle, der havde tråde til Moulin Rouge musicalen med Nicole Kidman i hovedrollen.

Vild med dans finale fredag d. 9. november 2012.


Vild med dans


Silas Holst og Louise Mieritz freestyle var helt anderledes skruet sammen. Den indeholdt hele ni forskellige dansestilarter og parret brugte både stripperstang og stepsko i deres freestyle, der var en rejse jorden rundt. Men noget tyder på, at seerne denne gang ikke var helt med på Silas Holst koreografi.

- Silas freestyle var måske ikke nær så let forståelig som Claudias, mener Anne Laxholm, der havde glædet sig meget til finalen, fordi begge par var så dygtige og lå så tæt.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra Britt Bendixen.

DU KAN CHATTE LIVE MED BÅDE CLAUDIA OG JOAKIM, OG SILAS OG LOUISE PÅ BT.DK I DAG!

SILAS OG LOUISE SVARER PÅ SPØRGSMÅL FRA KL. 12:15 OG CLAUDIA OG JOAKIM FRA KL.13:30

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.