Silas Holst, Louise Mieritz, Clausdia Rex og Joachim Ingversen.
Silas Holst, Louise Mieritz, Clausdia Rex og Joachim Ingversen. Foto: Claus Bech
Det er almindelig kendt, at parrene i Vild med dans kommer meget tæt på hinanden både fysisk og psykisk. Men i år har det virket som om, Claudia Rex har været lidt mere tæt på sin partner, bingo-bangoværten og dj'en Joakim Ingversen, end hun har været på sine tidligere partnere.

Da bt.dk spørger ind til parrets interne forhold, kan hverken hun eller Joakim Ingversen skjule, at de har det godt sammen. Rigtig godt endda.

Og som deltagerne i det populære program har for vane, sidder de også klinet op af hinanden i sofaen.

- Ja, vi er blevet virkelig gode venner. Man kan godt have et tæt forhold, selv om man 'kun' er gode venner, fastslår Claudia Rex, som er kæreste med Martin Coop, og kigger på singlefyren Joakim, som nikker.

De afviser begge kategorisk, at der er andet og mere mellem dem, end dans og et 'rigtig gode venner forhold'.

- Jeg er også gode venner med Martin. Så jeg vil godt meje den fuldstændig ned. Men vi har en mega god kemi, som allerede var der fra første gang, vi mødtes, siger 25-årige Joakim.

- Det synes jeg også. Lige da jeg mødte dig, tænkte jeg: Hold da op, griner Claudia lidt genert og sender et stort smil til sine dansepartner, som hun er synligt stolt af.

Det er heller ikke så underligt. For uge efter uge har især Joakim Ingversen imponeret dommerne og seerne i Vild med dans. Og på fredag står parret i finalen. At de er nået så langt, skyldes især Joakim Ingversens engagement, som han både viser på dansegulvet. Og på skrift.

- Joakim skriver til mig hver dag. Det kan være: Det var dejligt at træne med dig, eller: jeg skal nok kunne det til i morgen, eller tak for i dag. Det er rigtig dejligt, fortæller Claudia Rex.

Parret afslører også her få dage før finalen, at de har deres eget helt særlige ritual.

- Før vi skal på gulvet, siger Claudia altid til mig: Så, nu er det kun os to, fortæller Joakim.

- Ja, så lukker vi øjnene og mærker hinandens energier, afslører Claudia.

Der heller ikke lægger skjul på, at det bliver et antiklimaks for hende, når finaledagen oprinder på fredag.

- Det sværeste bliver at danse vores sidste dans, freestylen. Så tror jeg virkelig, jeg får en klump i halsen. For det bliver vores allersidste dans, siger Claudia lidt sørgmodigt.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.