Så gik den ikke længere for fodbold-ikon Allan Simonsen, som måtte se sig slået ud af semifinalen.

'Vild med dans' er meget overraskende slut for fodboldlegenden Allan Simonsen og Sofie Kruuses vedkommende, der trods rosende ord og point over gennemsnittet for deres dansepræstationer i fredagens semifinale, ikke fik nok seer-stemmer til at gå videre til den store finale på fredag.

- Det er altid ærgerligt, men på den anden side synes jeg, vi har haft en fantastisk rejse sammen. Jeg er ikke skuffet, men ville selvfølgelig altid gerne i finalen. Men vi er glade for at nå så langt, lyder det fra Allan Simonsen til bt.dk lige efter afgørelsen.

 


Trods nederlaget har han overskud til at rose finalisterne, Mie Skov og Mads Vad, samt Uffe Holm og Karina Frimodt, der på fredag skal kæmpe om at blive årets 'Vild med dans-vinder 2013'.

- De to, der er tilbage, er fantastisk dygtige dansere. Det er helt fair, siger Allan Simonsen til bt.dk øjeblikket efter, at han er blevet stemt ud af danseshowet.

Resultatet kommer som et chok for en del seere, fans og danse-eksperter, som på forhånd havde spået, at semifinalen reelt ville være en kamp mellem Mie Skov og Uffe Holm om at undgå at ryge ud, mens man derimod vurderede, at Allan Simonsen var det sikre kort.

VMD Allan og Sofie

Selv finalist Uffe Holm er helt i chok over, at Allan Simonsen er røget ud.

- Jeg havde slet ikke regnet med det her. Hold da op, hvor vildt, siger han efter afgørelsen af semifinalen, hvor det lige er gået op for ham, at han selv er videre.

- Nu skal jeg op mod Mie Skov, og jeg tror, vi har fifty-fifty chance for at vinde. Det kommer an på, om Danmark vil have en drengepige, der er forvandlet til en prinsesse, eller en drengerøv, der bliver til en gentleman, siger Uffe Holm.

Tidligere 'Vild med dans'-vinder og musical-stjerne Silas Holst gik så vidt som at kalde det 'sæsonens største overraskelse, hvis Allan ikke kommer i finalen', som han sagde til tv2.dk

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at Allan kommer i den finale. Det tror jeg efterhånden ikke, der er nogen, der er', lød det fra tv-kanalens danseekspert.


.Var det den rigtige, som røg ud af Vild med dans? Deltag i debatten på BTs facebook-side HER.

Andre læser også