Den blonde vejr-vært Cecilie Hother, der tidligere på året skiftede fra TV2 til DR, er klar til endnu en ny jobmæssig udfordring.

Hun er nemlig i fuld gang med at lancere sin nye smykkelinje, som hun meget passende har døbt navnet blaest.

- Jeg er selvfølgelig blevet inspireret af mit job, som vejrvært, men jeg fandt også på navnet, fordi det er nordisk design, og der passer navnet godt, siger Cecilie Hother, der fredag aften gæstede Vild med dans-studiet.

Cecilie Hother vandt TV2s dansekonkurrence forrige år i selskab med Mads Vad. Dengang var hun også fast vejrpige i 'Go Morgen Danmark'. Men i dag er hun ansat i Danmarks Radio.

- Jeg har lavet en aftale med DR om, at jeg ikke må have smykkerne på, når jeg er på skærmen. Og det kan jeg sagtens forstå, siger Hother og fortæller, at smykkelinjen har været halvandet år undervejs.

- Jeg har tidligere gået på guldsmedskolen, men jeg fik aldrig en praktikplads, så jeg gjorde ikke uddannelsen færdig. Men jeg har længe drømt om at blive smykkedesigner, siger hun og var fredag aften mødt op i to af sine egne kreationerne, nemlig hendes halskæde samt øreringene.