Lyt til artiklen
Den tidligere 'Vild med dans' vært Andrea Elisabeth Rudolph er gæstevært i 'Vild med dans' på fredag.

Når de seks resterende par skal danse til TV2's 'Knæk Cancer' show på fredag, skal den tidligere vært Andrea Elisabeth Rudolph være med til at afvikle det store show.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til den fest, 'Vild med dans' er. Og så glæder jeg mig til at lave 'live' fjernsyn igen. Det bliver et glædeligt gensyn, siger tidligere 'Vild med dans'-værtinde Andrea Elisabeth Rudolph til bt.dk.

Hun var vært i de to første sæsoner af 'Vild med dans' i foråret og efteråret i 2005. Efter sin graviditet var hun tilbage på de skrå dansebrædder i sæson fire, fem og seks i 2007, 2008 og 2009.

- Det bliver sjovt at lave live fjernsyn igen. Det er en leg, men også alvor, fordi man skal fra A til B og videre til C, men hvordan vi kommer der til, må vi finde ud af undervejs. Det er impulsivt, og jeg elsker at arbejde på den måde, siger Andrea Elisabeth Rudolph.

Savner 'Vild med dans'

Hun lagde i 2009 TV på hylden for at koncentrere sig om sin forretning 'Rudolph Care', der udvikler skønhedsprodukter uden skadelige kemikalier. Men hun kan ikke helt holde sig fra 'Vild med dans'.

- 'Vild med dans' er jo mit gamle arbejde. Jeg føler mig rigtig tryg ved det og kan godt savne den leg, det indebærer at lave TV. Mit job i 'Rudolph Care' er alsidigt og underholdende, men det er også 'serious business'. Det er alvor, min forretning og det, jeg lever af, siger hun.

På fredag skal hun være den tredje vært i 'Vild med dans' til det store 'Knæk Cancer' show, hvor hun styrer det call-center, seerne kan ringe ind til og donere penge til Kræftens Bekæmpelse. Flere af de gamle deltagere af 'Vild med dans' vil sidde klar på telefonerne.