Det gode vejr med lune temperaturer fortsætter ugen ud, men weekenden kan kræve, at paraplyerne bliver fundet frem flere steder i landet.

November har indtil nu været en tør og lun affære med tocifrede plustemperaturer. De friske typer har endda kunnet beholde shortsene på. Der har til gengæld været langt til snekamp, vinterjakker og røde næser.

Og sådan fortsætter det resten af denne uge ifølge DMI's prognose. Dog byder weekenden flere steder på regn, men de lune grader bliver der ikke ændret på.

Dråberne melder sin ankomst fredag, men først søndag begynder regnvejret for alvor. Særligt hvis man bor i Nordjylland, Københavnsområdet, Vestsjælland og på Bornholm, vil man opleve nedbør.

Ifølge DMI's prognose vil de fire steder opleve henholdsvis fire og fem millimeter i løbet af søndagen.

Den våde prognose bliver opvejet af temperaturer langt over normalen for november på omkring 10 grader hele weekenden landet over.

Hvis man ønsker en weekend med mindst mulig regn, skal man sørge for at opholde sig i Syd- og Sønderjylland, hvor weekenden byder på blot en enkelt millimeter nedbør fordelt over alle tre dage.

Mandag fortsætter det med at regne, viser DMI's prognose.

Indtil tirsdag er der blot faldet to millimeter regn i november. Gennemsnitstemperaturen i november ligger i øjeblikket på 8.2 grader, som er langt over normalen på 4.7 grader.