Mens flere i Danmark håber, at sneen snart kommer, har den allerede gjort sin entre i Spanien.

Vejret herhjemme har de sidste mange dage ikke ligefrem givet anledning til at finde kælken frem, men mest af alt budt på gråvejr, regn og blæst.

Helt det samme kan man ikke ligefrem sige om vejret i Spanien.

Her har en koldfront i den nordlige og centrale del af landet nemlig sørget for masser af sne til spanierne. Videoen, som du kan se øverst i artiklen, er filmet i den nordlige del af landet, og den viser tydeligt, at der er kommet et solidt lag.

Er du en af dem, der bare går og venter utålmodigt på, at det danske landskab også bliver hvidt? Så skal du måske ikke vente så længe endnu.

For selvom vejret torsdag endnu en gang står på gråt, vådt og blæsende vejr, så er der et vejrskifte på vej.

»Det går gradvist nedad med temperaturerne, og sandsynligheden for hvidt nedbør øges i løbet af lørdag, søndag og mandag. Især søndag er der risiko for noget hvidt,« sagde Martin Lindberg, meteorolog i Danmarks Meteorologiske Institut, torsdag morgen, hvor han tilføjede:

»Det er spændende, hvad der sker i næste uge, men det er stadig så langt ude i fremtiden, at det er lidt usikkert på nuværende tidspunkt.«

Så gør dig klar til snart at finde isskraberen og de varme støvler frem, for sneen kan være på vej. Men dog ikke i de mængder, at du behøver at finde kælken frem endnu. For sneen vil være væk igen hurtigere, end du kan nå at stave til snemand.

Andre læser også