Den kommende uge byder på gode nyheder til dig, der er dødtræt af det iskolde novembervejr. 

Mildt vejr, ingen nattefrost og op til 12 grader.

Sådan lyder vejr-menuen fra mandag og resten af ugen.

»Der blæser en varm luft ind over det sydlige Skandinavien vestfra i den kommende uge. Det bliver meget lunere, end vi har været vant til i den seneste tid - med temperaturer op til 12 grader i det sydlige Jylland på tirsdag. Resten af ugen får vi syv til 10 grader« siger vagtchef Dan Nilsvall fra DMI.

DMI’s prognoser tyder endda på, at det milde vejr fortsætter november ud. Det forventes dog, at der vil komme et dyk i temperaturen igen på lørdag, hvor vi igen skal forvente en kortvarig periode med nattefrost. Og måske enkelte steder med hvidt nedbør i den kommende weekend.

Nattefrost slipper vi dog for fra mandag nat og indtil lørdag morgen. I den periode kan vi med ro i sindet lægge huer og handsker tilbage i klædeskabet – og i stedet finde regntøjet og gummistøvlerne frem igen.

DMI forventer nemlig spredte regnbyger i ugen, der kommer. Det begynder mandag eftermiddag med regn i den nordlige og vestlige del af Jylland, og mandag aften fortsætter regnvejret i de sydøstlige egne af landet.