Har man stadig lidt ferie tilbage og elsker sol og varme temperaturer, så kan man godt strække hænderne i vejret og juble over torsdagens sommervejr.

Sådan lyder meldingen fra vagthavende meteorolog Steen Rasmussen fra DMI.

»Det bliver en rigtig pæn dag med tørt vejr og en del sol i stort set hele landet. Temperaturerne vil ligge mellem 23-28 grader de fleste steder, så det bliver rimeligt varmt,« siger Steen Rasmussen.

Læs også:

Læs også:

Ifølge DMIs prognoser bliver det varmest på Lolland-Falster og ved Midt- og Vestsjælland, hvor der flere steder bliver op mod 28 grader.

»Det er i øjeblikket meget varmt i Tyskland, hvor man oplever maxtemperaturer på mellem 35 og 36 grader. Vinden, som kommer derfra, skal dog lige passere Østersøen, hvor den bliver kølet af, før den rammer Danmark,« forklarer Steen Rasmussen.

Sidst på dagen vil der dog komme flere skyer indover særligt den østlige del af landet, og lokalt kan der komme en enkelt byger eller to.

Læs også:

Fredag bliver dog igen en pæn dag med sol og omkring 25 - dog med risiko for enkelte tordenbyger om aftenen. Og er man glad for det varme sommervejr, er DMI's prognoser for weekenden og næste uge glædeligt nyt.

»Folk, der har ferie, kan godt glæde sig. Den kommende uge ser ganske fornuftigt ud med varmere temperatur end i juli måned, sol og kun enkelte byger,« lyder det fra Steen Rasmussen.

Når solen banker ned fra en skyfri himmel, er det vigtig at beskytte huden med solvreme. Men hvordan beskytter man egentlig sin hud korrekt. Få svaret i tv-klippet her: