Weekenden bliver en småvåd og lun affære for de fleste i landet. Vinterjakkerne kan blive i garderobeskabet, men flere steder i landet er det nødvendigt at finde regnjakke og paraplyen frem, hvis man vil ud.

Dermed fortsætter ugens usædvanlige novembervejr, der er langt varmere end normalen for årets næstsidste måned.

Det viser DMI's prognose.

Fredag kickstarter weekenden med tåge og skyer flere steder i landet, og i løbet af dagen kommer der også regn til de fleste danskere. Vejret kompenserer til gengæld med lune temperaturer omkring 10 grader og kun svag vind.

Lørdag er der bedre chancer for at se lidt til solen, særligt i de sydlige dele af Danmark. I løbet af dagen kommer der skyer ind vestfra, og Jylland får regn i løbet af eftermiddagen. Vinden bliver let frisk fra syd og sydøst, og ved kysterne i Nordjylland kan der komme en hård omgang vind til nordjyderne.

Temperaturerne bliver igen to-cifrede i dagstimerne med cirka 11 grader.

Når vi kommer frem til søndag, kan der komme skyer og regn. I det østlige egne af landet kan man dog være heldig, at det forbliver tørt, og solen kommer muligvis også til at kigge frem.

På trods af skyer og regn kommer der til at være temperaturer omkring 10 og 13 grader i dagstimerne.

DMI's weekendprognose viser, at Nordjylland, Midt- og Vestjylland og Syd- og Sønderjylland kan se frem til at få mest regn fra oven i løbet af weekendens tre dage.