Danskerne kan formentlig se frem til en lille omgang sne på fredag.
Danskerne kan formentlig se frem til en lille omgang sne på fredag. Foto: Kim Haugaard

Kuldegrader ned til minus 2-5 samt en frisk vind vil gøre, at denne uge vil føles rigtigt kold. Det eneste positive, danskerne vil opleve, er, at der kommer sne på fredag, hvis man altså er til den slags.

»Det er nogle kolde dage, vi har foran os. Selvom at vinden ikke vil være helt så barsk som i weekenden, så vil der stadig være en frisk vind. Og når det så fryser med 2-5 grader, så føles det jo smadderkoldt, siger Thyge Rasmussen, der er vagthavende hos DMI, til BT.

Det kolde vejr vil også tage nedbør med sig, og her er der måske en forsinket julegave til alle danskerne, der har været frarøvet deres årlige kælketure og sneboldskampe henover julen.

Andre læser også:

Udsultet 13-årig fundet død i Norge: Mor sigtet

Kendt TV2-vært forlader sin stilling

»Der kommer et større snevejr over landet natten til fredag, og det vil formentlig også sne fredag formiddag. Der vil falde mellem 5-10 centimeter sne.«

Thyge Rasmussen fortæller, at der er tale om et landsdækkende snevejr. Dernæst vil der måske følge noget tøvejr i den sydlige del af landet, men lige akkurat den detalje er DMIs prognoser ikke helt enige om endnu. Det vil betyde, at det ikke er alle danskere, der kommer til at nyde af sneen lige længe.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.