Vinteren har natten til søndag for alvor gjort sit indtog over store dele af Danmark. Og særligt på Midtsjælland har sneglade borgere søndag mulighed for at finde kælken frem.

Her er flere vågnet op til, at der udenfor er faldet op til 60 centimer sne, lyder meldingen fra TV2 Vejret.

Ifølge TV2 vejret er det et større område helt fra Københavns Vestegn ned mod Køge og ind over Midtsjælland til den nordlige del af Sjælland, som siden lørdag eftermiddag har fået mellem 20 og 50 cm sne - og omkring Roskilde er der faldet endnu mere

Her er der blevet målt en snedybde på hele 60 centimeter.

Nogenlunde samme melding lyder fra DMI, hvor man har målt 43 centimeter sne ved Roskilde.

»De største mængder sne ligger uden tvivl på Midtsjælland ved Roskilde og ind til Storkøbenhavn,« oplyser vagthavende meteorolog Thyge Ramussen til bt.dk.

Snevejret kommer ifølge TV2 Vejret i forbindelse med en front, der ved temperaturer lige om lige omkring frysepunktet dagen igennem har givet Sjælland vedvarende snefald.

Nordsjællands og Københavns Vestegns Politi frarådede tidlig søndag morgen udkørsel i begge politikredse. Søndag morgen kort efter klokken 07.00, oplyser Beredskabsstyrelsen dog, at udkørsel ikke længere frarådes i de to politikredse.

Der er dog stadig risiko for nedfaldne elledninger og væltede træer på grund af de store snemængde, oplyser politiet i en beredskabsmeddelelse.

Nedenfor kan du se nogle af vores læseres billeder af snevejret fra rundt omkring i Danmark:

Allerød kl. 6:45
Allerød kl. 6:45 Foto: Marion Radoor
Vis mere

Lørdag blev Danmark ramt af et voldsomt snevejr, der fortsatte natten til søndag.Her ses hvordan sneen ramte rundt omkring i DanmarkHar du et sne-billede, så send det til os på 1929@bt.dkHer er det et væltet træ i BirkerødKlik videre og se de andre vilde snebilleder
Lørdag blev Danmark ramt af et voldsomt snevejr, der fortsatte natten til søndag.Her ses hvordan sneen ramte rundt omkring i DanmarkHar du et sne-billede, så send det til os på 1929@bt.dkHer er det et væltet træ i BirkerødKlik videre og se de andre vilde snebilleder Foto: Jeanette Fristrøm Fest
Vis mere

Her ses en snedækket pool i Ølstykke lørdag aften klokken 23
Her ses en snedækket pool i Ølstykke lørdag aften klokken 23 Foto: Mark Jørgensen/Anders Eichhorn
Vis mere

Der er også faldet godt med sne i Solrød
Der er også faldet godt med sne i Solrød Foto: Charlotte Bjerring Tølle
Vis mere

Her ses sneen ud igennem en bilrude nær København
Her ses sneen ud igennem en bilrude nær København Foto: Privatfoto
Vis mere