GENOPLEV STORMEN I LIVE-BLOGGEN I BUNDEN AF ARTIKLEN.

Efter en særdeles våd og stormende onsdag går vi nogle mere fredelige og pænere dage i møde.

Onsdag blev som ventet meget blæsende med lukkede broer, aflyste færger og væltede træer, og TV 2 Vejret tøver ikke med at kalde det for efterårets første storm.

Heldigvis kan vi se frem til en noget fredeligere slutning på ugen.

Torsdag forudser DMI nemlig, at vinden over det meste af landet bliver let til frisk, men altså ikke noget, der ligner onsdagens blæsevejr. Bortset fra på Bornholm, hvor der stadig vil være stormende kuling og vindstød af stormstyrke.

Nedbørsmæssigt skulle det også blive pænere, lyder det fra DMI. I nordvest kan vi se frem til nogen sol og kun enkelte byger, mens resten af landet mest får skyet vejr med en del byger. Men efterhånden klarer det også op her.

Og skulle du allerede være træt af efterårsvejr med regn og rusk, så glæd dig til ugens sidste dage. Både fredag, lørdag og søndag er der nemlig chancer for nogen sol. Alle tre dage skal vi dog også regne med at få vind i håret.

Natten til torsdag var der ikke meldinger om personskade herhjemme som følge af uvejret. Men i Tyskland kostede stormen 'Sebastian' tre mennesker livet, ifølge ritzau/AFP.

Det var særligt i de nordlige egne, at stormen havde fat. De kraftigste vindstød blev målt til 130 kilometer i timen.

GENOPLEV ONSDAGENS LIVE-BLOG HERUNDER: