Det lignede lige, at Danmark var på vej til at få en såkaldt indian summer med temperaturer tæt på 20 grader – men det kommer næppe til at holde helt de næste par dage.

Det fortæller vagthavende meteorolog hos DMI, Lars Henriksen.

»Det er rigtig usikkert, hvordan vejret kommer til at arte sig de kommende dage. Det er dog relativt sikkert, at det bliver lunere, men det er usikkert, hvordan fordelingen bliver mellem sol og skyer,« siger han.

Torsdag byder på nogen sol over hele landet, mens det i den vestlige del af landet også bliver en dag med mange skyer. Særligt først på dagen kan komme lidt regn, men ellers bliver dagen nogenlunde tør.

I den nordøstlige del af landet lyder prognosen på gode chancer for sol. Temperaturerne ventes at ligge fra 14 og op til 18 grader.

Fredag presser en front sig på i den vestlige del af landet - samtidig med, at der også kommer en front fra øst.

»Det gør det meget svært at lave en vejrudsigt, fordi fordelingen af sol og skyer er ret så usikker. Det kan nå at ændre sig meget,« siger Lars Henriksen.

Det ser dog ud til, at den vestlige del af Danmark kan vente en mindre mængde nedbør fredag. Senere på dagen kan også bornholmerne berede sig på at finde paraplyerne frem, og også København og resten af den østlige del af Sjælland kan blive overrislet. Termometeret ventes at vise mellem 15 og 18 grader.

Lørdag er der til gengæld udsigt til en pæn dag, hvor der kan komme skyer, men det skulle ikke ende med regn. Temperaturerne ventes at være på mellem 18 og 19 grader. Og så er der søndag:

»Her kommer problemerne igen. Der kan komme en del skyer østpå og faktisk også mod vest. Det er meget usikkert, hvor pæn søndagen bliver,« siger Lars Henriksen, der vurderer, at temperaturerne vil være i den kølige ende - mellem 14 og 17 grader.